Τέλος ο Μπούι

Ο Ουασίμ Μπούι αποχαιρέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού και το τεχνικό επιτελείο καθώς αποτελεί παρελθόν από τους Πράσινους. Ο ολλανδός χαφ παρά το γεγονός ότι απομένουν δυο αγωνιστικές για τη λήξη των πλέι οφ εξασφάλισε άδεια από την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση του συλλόγου προκειμένου να αποχωρήσει μια ώρα αρχύτερα.

Αλλωστε ήταν δεδομένο ότι στο τέλος της σεζόν ο δανεικός από τη Γιουβέντους Μπούι που έχει μάνατζερ τον φημισμένο Μίνο Ραϊόλα (είναι ο ατζέντης του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς) θα έφευγε από τον Παναθηναϊκό καθώς είχε μηδαμινή συνεισφορά. Επαιξε σε 21 ματς με τη φανέλα του Τριφυλλιού (13 στο πρωτάθλημα, 3 στο κύπελλο και 5 στην Ευρώπη).

Το μοναδικό γκολ που πέτυχε ήταν στο κύπελλο εναντίον του Παναιτωλικού (3-1) για τη φάση των ομίλων, ενώ την καλύτερη εμφάνισή του πραγματοποίησε στην Τούμπα στις 9 Νοεμβρίου 2014 εναντίον του ΠΑΟΚ στην επικράτηση με 2-1, όπου έπαιξε για 90 λεπτά.

Εχουν να λένε πάντως για τον επαγγελματισμό του Μπούι στο Τριφύλλι μολονότι βρισκόταν για αρκετούς μήνες εκτός πλάνων. Μάλιστα ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Σήμερα αποχαιρέτησε και ο Μπούι ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και τα πράγματα που έμαθε και είναι ευγνώμων ως προς το κλαμπ. Έδειξε τρομερή συμπεριφορά και ήταν επαγγελματίας παρά τις δυσκολίες. Δεν υπήρχε κανένα παράπονο για αυτόν».

Σχετικά άρθρα