Πρίφτης: «Να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του αγώνα»

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο άδειο λόγω τιμωρίας Nick Galis Hall και ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το game 3 της ημιτελικής σειράς.
Η σειρά είναι στο 2-0 και ο Ολυμπιακός χρειάζεται μία νίκη για να βρεθεί στον τελικό του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός του Άρη μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου είπε ότι υπάρχει διαφορά ποιότητας και ποσότητας με τους ερυθρόλευκους ωστόσο αυτό που πρέπει να κάνει ο Άρης είναι να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις.
Αναλυτικά:
«Μπροστά μας έχουμε ακόμα μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, που γίνεται ακόμα δυσκολότερη λόγω των προβλημάτων μας, τα οποία αντί να μειώνονται, αυξάνονται. Στα δύο πρώτα ματς της σειράς φάνηκε η διαφορά ποιότητας, αλλά και ποσότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αυτό το οποίο θα προσπαθήσουμε είναι να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Σίγουρα η απουσία του κόσμου μας, λόγω της τιμωρίας της έδρας, μας αφαιρεί κι άλλο κομμάτι της δύναμής μας», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης και πρόσθεσε:
«Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι παίζει “στο κόκκινο” για 40 λεπτά και πρέπει να δείξουμε μεγάλες αντοχές για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από τα δύο προηγούμενα ματς. Εμάς μας ενδιαφέρει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι οι τραυματίες μας στην επόμενη σειρά αγώνων, η οποία θα κρίνει και τη βαθμολογική θέση μας στο πρωτάθλημα».

Σχετικά άρθρα