Με αλλαγές πάει στη Ριζούπολη

Αρκετές αλλαγές έχει η αποστολή της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη 3/6 (19:00) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play off της Football League.
Ο Τραϊανός Δέλλας απέκλεισε από την αποστολή τους Ντάρκο Ζόριτς και Γιώργο Σαρρή, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Κόρινθο και συμπεριέλαβε σε αυτή τους Δημήτρη Κολοβέτσιο, Γιάκομπ Γιόχανσον και Βαγγέλη Πλατέλλα που είχε προτιμηθεί να ξεκουραστούν. Αντίθετα ο Στράτος Σβάρνας δεν είχε κάτι σοβαρό και υπολογίζεται κανονικά.
Εκτός πλάνων για τον προπονητή της “Ενωσης” έχουν τεθεί και οι Άνταμ Τζανετόπουλος και Δημήτρης Γροντής, λόγω των υποχρεώσεών τους με την Εθνική Ελπίδων. Μάλιστα ο τελευταίος έφυγε με μηχανή χθες από την Κόρινθο προκειμένου να προλάβει να ενσωματωθεί εγκαίρως με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Αναλυτικά οι εκλεκτοί του “Κολοσσού”: Ανέστης, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντούνης, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σβάρνας, Σοϊλέδης, Κορδέρο, Φαγέ, Ντακόλ, Μπαρμπόσα, Γιόχανσον και Κρισάντους.
Διαβάστε ακόμα:
Θεραπεία για Ζόριτς και Σαρρή

Σχετικά άρθρα