Ο τίτλος στην Σάντος, φωνάζει… ο «Ρόνι» (videos)

Πήγε να κάνει το… θαύμα η Κερετάρο, η Ροναλντίνιο σκόραρε με… πονηριά, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε, έτσι το 4-0 δεν έγινε και με το 3-0 η Σάντος Λαγκούνα, παρότι έχασε, πανηγύρισε τον τίτλο στο Κλαουσούρα 2015 στο Μεξικό, καθώς στον πρώτο αγώνα είχε θριαμβεύσει στην έδρα της με 5-0! Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα που εδρεύει στην πόλη Τορεόν που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της χώρας, εξασφάλισε τον τίτλο για πέμπτη φορά στην ιστορία της.

Η γηπεδούχος σκόραρε στο 10’ με πέναλτι του Σούνα, στο 21’ με τον Κορόνα και στο 38’ με τον Σεπουλβέδα. Στο δεύτερο μέρος ο Ροναλντίνιο πέτυχε το 4-0, κλέβοντας… την μπάλα από βολέ του τερματοφύλακα, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε… Έτσι, η Σάντος Λαγκούνα κράτησε το εις βάρος της 3-0 και σήκωσε την κούπα.   
 
Η Σάντος Λαγκούνα βγήκε στην κανονική διάρκεια 8η… Στη Λιγκίγια και στα προημιτελικά πέταξε εκτός πρώτα την 1η της κανονικής διάρκειας Τίγκρε) με 1-1 εντός και νίκη 1-0 εκτός. Στα ημιτελικά έβγαλε την Γουαδαλαχάρα με 0-0 στην έδρα της και νίκη με 3-0 στο δεύτερο ματς.
Η Κερετάρο ήταν 6η στην κανονική διάρκεια. Στους «8» απέκλεισε την Βέρακρουζ με 2-1 εντός και 2-2 εκτός. Στη συνέχεια έβγαλε την Πατσούκα, έχασε εκτός 2-0, ακολούθησε η νίκη με το ίδιο σκορ εντός, αλλά είχε τερματίσει πιο ψηλά στην κανονική διάρκεια και πέρασε.

Σχετικά άρθρα