Απορίες ενός παρθένου για το πέος και το σεξ

2 Ιουνίου 2015
Άκης, 16 ετών ρωτά

Αναγνώστης μας ρωτά: 

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 16ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 14,5εκ ΣΕ ΣΤΥΣΗ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Η ΟΧΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ. 

Στο ερώτημά σας απαντά η ψυχολόγος Βιβή Σωτηροπούλου 

Βιβή Σωτηροπούλου

Αγαπητέ φίλε,
Το μέγεθος του ανδρικού μορίου δε φαίνεται να παίζει σπουδαίο ρόλο στην προσφορά γυναικείας ικανοποίησης στη σεξουαλική επαφή. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να δοθεί έμφαση στην πρόκληση διέγερσης στη σύντροφο που επιτυγχάνεται με τον επαρκή χρόνο προκαταρακτικών χαδιών πριν τη διείσδυση.  Εκτός από το ότι με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται σημαντικά η διέγερση παραλλήλως είναι και ένας σημαντικός άξονας ανταλλαγής τρυφερότητας σε ένα ζευγάρ,ι που βοηθά στη δημιουργία δεσμού.

Οι αναλογίες του ανδρικού μορίου δε θα έπρεπε να σας ανησυχούν. Η ικανοποιητική σεξουαλική επαφή έρχεται με τον καιρό όσο δηλαδή μεγαλύτερη είναι η οικειότητα μεταξύ δύο ανθρώπων και όσο πιο σταθερό και σημαντικό το δέσιμο μεταξύ τους.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...