Μια θέση απασχολεί τον Δρίκο

Όλα είναι έτοιμα για το ταξίδι της εθνικής ομάδας στο Μεξικό την επόμενη εβδομάδα για τους πρώτους τρεις αγώνες του ομίλου μας στο World League με αντιπάλους το Μεξικό, την Κίνα και την Σλοβακία.
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Δρίκος έχει σχεδόν καταλήξει και στην 12άδα που θα παλέψει για το καλύτερο στην μεγάλη επιστροφή της εθνικής ομάδας στη διοργάνωση.
 
Πασαδόροι: Φιλίποφ-Αγγελόπουλος
Διαγώνιος: Τζούριτς
Κεντρικοί: Πετρέας-Αρμενάκης-Τζιουμάκας
Ακραίοι: Φράγκος-Κουμεντάκης-Δαλακούρας-Κοκκινάκης
Λίμπερο: Ταμπουρατζής
 
Η θέση που παίζεται είναι μεταξύ του Πρωτοψάλτη και του Παλέντζα, αλλά το πιθανότερο είναι ότι ο Δρίκος δεν θα ρισκάρει να πάει με έναν διαγώνιο και ως εκ τούτου θα μπει ο Παλέντζας. ‘Eστω κι αν σε περίπτωση που χρειαστεί αλλαγή του Τζούριτς υπάρχουν δυο παίκτες στη θέση των κεντρικών που στην πραγματικότητα είναι διαγώνιοι, ο Αρμενάκης και ο Τζιουμάκας. Aλλά και σε αυτή την περίπτωση θα
αποδυναμωθεί το κέντρο.
 
Ο προπονητής επιχειρεί να ψηλώσει την ομάδα, ώστε να ανταποκριθεί στα μεγάλα σώματα των αντιπάλων. Δοκιμάζει -επί της ουσίας- σχήματα. Το αποτέλεσμα μόνο οι αγώνες μπορούν να το κρίνουν.
 
Η ομάδα αναχωρεί αύριο για φιλικά στην Τουρκία και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Μεξικό για τους αγώνες στις 12,13 και 14 Ιουνίου. Ο ίδιος όμιλος θα παίξει τους δεύτερους αγώνες στη Θεσσαλονίκη στις 19,20 και 21 Ιουνίου.

Σχετικά άρθρα