Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

2 Ιουνίου 2015

Κριός

Δεσμευμένος
Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, φίλε Κριέ, αρχίζει ευνοώντας μετακινήσεις και εξόδους που θα φέρουν φρέσκο αεράκι στη σχέση σου και βοηθώντας να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που θέλεις να επαναξιολογήσεις ή βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Στις 5/6 η Αφροδίτη εισέρχεται στον πύρινο και γενναιόδωρο Λέοντα και η ερωτική σου ζωή γίνεται πιο φλογερή και δυνατή. Ευκαιρίες για διασκέδαση και χαρά θα παρουσιάζονται συνεχώς ενώ πολύ πιθανόν ένα πολύ λαμπερό, ευχάριστο και εντυπωσιακό γεγονός σε σχέση με τα παιδιά, το έτερο σου ήμισυ ή άλλο τομέα να προσφέρει στην ερωτική σου ζωή ακόμη πιο ζωντανό και θερμό παλμό. Στις 12/6 ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος και σε συνδυασμό με την Νέα Σελήνη στις 16/6 στους Διδύμους ξεκινά μια περίοδος που θα έχεις την εύνοια του σύμπαντος για να ζεις πιο ανέμελα και ευχάριστα τον έρωτα. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα για σένα είναι 6/6 (επιβεβαίωση και σύσφιξη δεσμού), 10/6 (ερωτικά λόγια και ευχάριστα μηνύματα), 11/6 (βραχύβια αλλά συναρπαστικά γεγονότα) και 29/6 (ερωτικές εκπλήξεις). Προσοχή γύρω στις 14/6 (εντάσεις) και 23/6 (παρανοήσεις).
Αδέσμευτος
Ο πρώτο καλοκαιρινός μήνας, θερμέ Κριέ, ξεκινά θετικά και επικοινωνιακά γεμίζοντάς σε αυτοπεποίθηση. Το φλερτ και η επικοινωνία σε ευχαριστεί και σου δίνει την ευκαιρία να ζεις την ανάλαφρη πλευρά της ζωής. Η διεκδίκηση στο ερωτικό παιχνίδι πολλές φορές είναι έντονη ενώ με τον Ερμή ανάδρομο ως τις 12/6 οι παρανοήσεις και τα διλήμματα είναι στις επάλξεις. Στις 5/6 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και το σκηνικό στην ερωτική σου ζωή παίρνει το χρώμα της επιτυχίας και του θριάμβου. Εισπνέεις αισιοδοξία και εκπνέεις πίστη και μεγαλείο. Δεν υπάρχει πρόσωπο που μπορεί εύκολα να σου αντισταθεί. Είναι η στιγμή σου να διεκδικήσεις ό,τι θέλεις και θα χαρείς τη νίκη σου. Η ορθοδρόμηση του Ερμή στις 12/6 και η Νέα Σελήνη στις 16/6 δείχνουν ότι πλέον μπορείς άνετα χωρίς κωλύματα και εμπόδια στην επικοινωνία να κάνεις τις προσεγγίσεις σου και να ζεις τον έρωτα και τη χαρά. Ιδιαίτερα ευνοϊκές μέρες για τα αισθηματικά σου είναι 6/6 (βάλε ερωτικό στόχο), 10/6 (επικοινώνησε, κλείσε ραντεβού), 11/6 (πήγαινε ένα βήμα παραπέρα) και 29/6 (πειραματίσου). Εντάσεις και παρανοήσεις γύρω στις 14/6 και 23/6 αντίστοιχα.

 

Ταύρος

Δεσμευμένος
Με τον Ερμή, κυβερνήτη της αισθηματικής σου ζωής, ανάδρομο ως τις 12/6 τα πράγματα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου βρίσκονται σε μια αναταραχή περισσότερο λόγω ότι οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι πιο γρήγοροι και δεν μπορείτε να έρθετε τόσο κοντά σε συναισθηματικό επίπεδο. Με την είσοδο της Αφροδίτης στις 5/6 στον ερωτικό Λέοντα θα έχεις την ευκαιρία να επανασυνδεθείς συναισθηματικά με το έτερο σου ήμισυ ενώ το σπίτι θα γίνει εστία διασκέδασης, χαράς και ευθυμίας. Η ορθοδρόμηση του Ερμή στις 12/6 αποτελεί έναν θετικό οιωνό για την αισθηματική σου ζωή αφού μπαίνοντας τέλος στην κατάσταση αναμονής που βίωνες σχετικά με κάποιες υποθέσεις, θα νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά, απαραίτητη για να βγάζεις τον καλό σου εαυτό στη σχέση. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 16/6 διευκολύνει δημιουργικές ιδέες που αφενός θα αυξήσουν τα οικονομικά σου αφετέρου θα ανοίξουν νέο δρόμο για να αποκτήσεις θετικές και χαρούμενες εμπειρίες στη σχέση σου. Πρόσεχε γύρω στις 23/6 (η σύγχυση χτυπά κόκκινο) και αξιοποίησε τη θετική επιρροή των όψεων για την ερωτική σου ζωή στις: 6/6, 10/6 και 29/6.
Αδέσμευτος
Μπορεί μια νέα σεζόν να ξεκινά από άποψη καιρού και δραστηριοτήτων με το ξεκίνημα του Ιουνίου όμως όσον αφορά στον έρωτα το μυαλό σου είναι σε πρόσωπο από τα παλιά. Είτε είναι το πρόσφατο, είτε το μακρύτερο αισθηματικό παρελθόν που έχεις «κολλήσει» και παρεξηγήσεις ή θέματα επικοινωνίας δεν φέρνουν την εξέλιξη που επιδιώκεις πριν τις 12/6. Στις 5/6 η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, εισέρχεται στον φλογερό Λέοντα και πολύ πιθανόν η οικογένειά σου να θέλει να στρέψει το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπο που το συμπαθεί και το βλέπει κατάλληλο για σένα. Η ορθοδρόμηση του Ερμή (12/6) σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 16/6 δείχνει ότι η υιοθέτηση ενός νέου τρόπου σκέψης και προσέγγισης των ζητημάτων που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή θα γίνει το εχέγγυο εργαλείο σου για τον επιθυμητό αποτέλεσμα στον ερωτικό τομέα. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η παρουσία του Ήλιου (από τις 21/6) και του Άρη (από τις 24/6) στον τρυφερό Καρκίνο θα ευνοήσουν να αποκτήσεις ή να ανακτήσεις οικειότητα με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Απόφυγε να επενδύσεις σε κάποιο πρόσωπο γύρω στις 23/6 και μπες στο παιχνίδι του έρωτα γύρω στις 6/6, 10/6 και 29/6.

 

Δίδυμοι

Δεσμευμένος
Έρωτα, διασκέδαση και μπόλικη χαρά υπόσχεται ο Ιούνιος για σένα επικοινωνιακέ Δίδυμε. Η Πανσέληνος στις 2/6 σε προτρέπει με το «καλημέρα» του μήνα να δώσεις περισσότερη ενέργεια στον σύντροφό σου. Ήρθε η ώρα, δεν νομίζεις; Κι αυτό γιατί όσο και αν έχεις την ικανότητα να ασχολείσαι με πολλούς τομείς ταυτόχρονα η πολυαστρία στου Διδύμους δίνει και τον Ιούνη έμφαση στις δικές σου ανάγκες και φιλοδοξίες. Ένας ακόμη πολύ καλός οιωνός για τη σχέση σου είναι το πέρασμα της Αφροδίτης στις 5/6 στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα. Έξοδοι, μετακινήσεις και ταξιδάκια με το έτερον σου ήμισυ θα προσφέρουν τη δυνατότητα να απολαμβάνεις περισσότερο όμορφο και ευχάριστο χρόνο μαζί του. Επιπλέον, στις 12/6 ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής ορθοδρομεί και διευκολύνει να εκφράζεσαι, να επικοινωνείς και να συνδέεσαι με τον/την σύντροφό σου παραμερίζοντας παρεξηγήσεις και προβλήματα. Απατηλό είναι το διάστημα γύρω από τις 23/6 ενώ το ερωτικό κλίμα στη σχέση σου θα είναι ιδιαίτερα θετικό στις 6/6 (δίνοντας στη σχέση σου την ασφάλεια που χρειάζεται), 10/6 (επικοινωνώντας ρομαντικά) 22/6 (ζώντας μαζί συναρπαστικά γεγονότα) και 29/6 (βιώνοντας την ερωτική ανανέωση).
Αδέσμευτος
Άφθονο φλερτ, ερωτική αναζωογόνηση και συναρπαστικές εμπειρίες επιφυλάσσει για εσένα σπιρτόζε Δίδυμε ο Ιούνιος. Με την Πανσέληνο στις 2/6 στο απέναντι ζώδιο του Τοξότη από τη φάση «φλερτάρω και περνάω καλά» περνάς στην φάση «βαρέθηκα λίγο, μια πεταχτή σχέση μπορεί να σπάσει την ανία μου». Έτσι, με σύμμαχο την Αφροδίτη στον ερωτικό και γενναιόδωρο Λέοντα εξαντλείς όλο το επικοινωνιακό σου οπλοστάσιο για να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις και να το κατακτήσεις. Το παιχνίδι στον έρωτα θα έχεις εναλλαγές και σασπένς ενώ η θετική όψη του Δία, κυβερνήτη των σχέσεων σου, με τον απρόβλεπτο Ουρανό (στις 22/6) θα ανατρέψει ευχάριστα τα δεδομένα στην αισθηματική σου ζωή με τρόπο που δεν πάει το μυαλό σου. Τυχερούλη Δίδυμε, ετοιμάσου για την ουρανοκατέβατη ερωτική ανατροπή! Τα νερά στην ερωτική σου ζωή θα είναι θολά γύρω στις 23/6. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι: 6/6 (βάλε μπρος τα νέα σχέδια), 10/6 (στο «λέγειν» δεν θα σε πιάνει κανείς) και 29/6 (ο έρωτας θα σε εξιτάρει).

 

Καρκίνος

Δεσμευμένος
Τρυφερέ Καρκίνε, τον Ιούνιο με τον Ερμή, τον Ήλιο (ως τις 21/6) και τον Άρη (ως τις 24/6) στους Διδύμους θα χρειαστεί να επανεξετάσεις θέματα και συναισθηματικές εκκρεμότητες αναφορικά με τη σχέση σου και να βρεις την πιο έξυπνη λύση, χωρίς να πεις κουβέντα στο ταίρι σου. Τη μια στιγμή, θα αισθάνεσαι να έρχεστε κοντά και την άλλη θα νιώθεις να απειλείσαι ή να αγχώνεσαι βλέποντας ένα άλλο πρόσωπο του χαρακτήρα του. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 5/6 στον ερωτικό και φλογερό Λέοντα τονίζει την ανάγκη να γευτείς τα δώρα του έρωτα και της διασκέδασης στη σχέση και έτσι θα δείξεις μεγάλη γενναιοδωρία στον/στην σύντροφό σου ενώ πολύ πιθανόν να του ετοιμάσεις και κάποια ξεχωριστή ευχάριστη εκδήλωση. Τα πράγματα θα αρχίζουν να είναι καλύτερα για τη σχέση σου το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Με τον Ήλιο (από τις 21/6) και τον Άρη (από τις 24/6) στο ζώδιό σου, αφ' ενός αρχίζεις να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για αυτά που νιώθεις και αφ' ετέρου ξεσπαθώνεις προκειμένου να γίνει μια νέα αρχή και η σχέση σου να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Το έδαφος είναι γόνιμο για την ερωτική σου ζωή στις 6/6 και 29/6. Πρόσεχε περίεργες καταστάσεις που πιθανόν σε «χαλάσουν» γύρω στις 23/6.
Αδέσμευτος
Ποιο είναι το πρόσωπο που με τίποτα δεν μπορείς να ξεχάσεις; Αμετανόητος «τρελός» είσαι για ένα άτομο που σε έχει πληγώσει με την πολυαστρία στους Διδύμους που ή βρίσκεται σε άλλη σχέση ή δεν μπορεί να σου προσφέρει παρά μόνο φευγαλέες στιγμές ευτυχίας. Πολλές φορές μέσα στο μήνα θα νιώθεις ότι δεν ξέρεις αν το ζήτημά σου έχει λύση. Η αλήθεια όμως είναι ότι εκεί που τη βρίσκεις, τη σβήνεις από το μυαλό σου και ψάχνεις κάποια άλλη. Ο νους με κάθε τρόπο προσπαθεί να δώσει άγκυρα σωτήριας στο συναίσθημα αλλά αυτό αρνείται. Επιπλέον, με την Αφροδίτη από τις 5/6 στον Λέοντα, το ζώδιο της υπερβολής, ίσως αρχίσεις τα δώρα και τις μεγάλες εκδηλώσεις αγάπης. Ενδεχομένως, να βάλεις γερά το χέρι στην τσέπη ενώ πιθανόν όσα δώσεις να έχουν κόστος και σε συναισθηματικό επίπεδο. Από το τρίτο δεκαήμερο, αρχίζεις και βρίσκεις τον εαυτό σου. Τα «θέλω» σου είναι ασφάλεια, οικογένεια και συναίσθημα και θα τα διεκδικήσεις. Η υπόθεση θα έχει κλάμα, ένταση και έκφραση παραπόνων. Πιθανόν να νιώσεις και θύμα όμως είναι ο μόνος τρόπος για να χαράξεις μια καινούργια πορεία παίρνοντας πλέον εσύ τα ηνία της ερωτικής σου ζωής. Κράτα μικρό καλάθι σε υποσχέσεις γύρω στις 23/6.

 

Λέων

Δεσμευμένος
Εσύ υπέροχο Λιοντάρι, με κυβερνήτη σου τον πιο λαμπερό αστέρα, τον Ήλιο, είσαι τυχερός από κούνια και τον Ιούνιο που δέχεσαι την επίσκεψη της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, ποιος σε πιάνει στον έρωτα. Όλα είναι λαμπρά, υπέροχα και αισιόδοξα. Νέες δυνατότητες για χρήμα, ευημερία και ερωτική ευτυχία εμφανίζονται και εσύ νιώθεις χαρούμενος και ευτυχισμένος. Ο Ήλιος (ως τις 21/6), ο Άρης (ως τις 24/6) και ο Ερμής βρίσκονται στους Διδύμους και η κοινωνική ζωή δίνει ευκαιρίες για χαρές. Προτάσεις και προσκλήσεις από φίλους ή μετακινήσεις μαζί τους θα δώσουν μια νέα πνοή στη σχέση σου. Συγχρόνως, όμως αυτός ο μήνας είναι ιδιαίτερα συναρπαστικός για εσένα για έναν ακόμη λόγο. Ο Δίας (ευτυχία) που βρίσκεται στο ζώδιο σου σχηματίζει θετική όψη με τον Ουρανό (αλλάζοντας τα δεδομένα προς το καλύτερο), κυβερνήτη των σχέσεων σου. Ως εκ τούτου, ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα σου μείνει αξέχαστος, καθώς θα σου συμβεί ένα εκπληκτικό γεγονός που θα απογειώσει συν τοις άλλοις την ικανοποίηση μέσα στη σχέση. Με το καλό να το δεχτείς! Ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική ζωή στις 6/6, 9/6, 11/6, 22/6, 29/6 προσοχή σε προβληματικές καταστάσεις γύρω στις 23/6.
Αδέσμευτος
Αυτόν τον μήνα ερωτικέ Λέοντα το σύμπαν ετοιμάζει για πάρτη σου ταξίδι στα μεγάλα νησιά της ευτυχίας και του έρωτα. Ο Δίας, που κυβερνά την αισθηματική σου ζωή βρίσκεται στο ζώδιό σου, δίνοντας σου την ευκαιρία να ανοίξεις το παιχνίδι του έρωτα, με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Συγχρόνως, η Αφροδίτη από 5/6 εισέρχεται στον Λέοντα και οι ερωτικές σου μετοχές φτάνουν στα ύψη. Εκπέμπεις μια ακαταμάχητη λάμψη και η έλξη που ασκείς στους άλλους είναι μεγαλύτερη και από αυτής της βαρύτητας στη γη. Ποιο πρόσωπο θα θέλεις, και δεν θα το έχεις; Στα θετικά του μήνα συγκαταλέγεται και παρουσία του Ήλιου (ως τις 21/6), του Άρη (ως τις 24/6) και του Ερμή στο τσαχπίνικο και ευέλικτο ζώδιο των Διδύμων. Το δίκτυο των φίλων θα γίνει δεξαμενή γνωριμιών, φλερτ και πολλαπλών ευκαιριών για ερωτικά ενσταντανέ. Η πιο θετική όμως αστρολογική συγκυρία για την ερωτική σου ζωή είναι το τρίγωνο Δία – Ουρανού στις 22/6. Ετοιμάσου να ζήσεις τον έρωτα στον πιο ιδανικό συνδυασμό ενθουσιασμού, ελευθερίας και ευτυχίας! Μπες δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα γύρω στις 6/6, 9/6, 11/6, 22/6, 29/6 και απέφυγε να δώσεις πίστη σε λόγια και μηνύματα γύρω στις 23/6.

 

Παρθένος

Δεσμευμένος
Με τον Ήλιο (ως τις 21/6), τον Άρη (ως τις 24/6) και τον Ερμή στους Διδύμους νιώθεις ότι υπάρχουν ακόμα πολλά σκαλιά που χρειάζεται να ανέβεις ώστε να φτάσεις να βιώνεις την ευτυχία στη σχέση σου. Η Αφροδίτη στις 5/6 εισέρχεται στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα και με αναπολήσεις αποζητάς στιγμές με καυτά φιλιά και στιγμές ερωτικής θέρμης. Η θετική όψη που σχηματίζει στις 6/6 με τον Κρόνο, κυβερνήτη της αισθηματικής σου ζωής, ευνοεί να κάνεις επιλογές που θα σε οδηγήσουν στον επιθυμητό σκοπό. Στις 12/6, ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, ορθοδρομεί ενώ ο Ποσειδώνας που εξουσιάζει τις σχέσεις γυρνά ανάδρομος. Πάνω δηλαδή που το μυαλό σου θα γυρίσει στη θέση του και θα μπορεί να δρομολογήσεις καλύτερα εξελίξεις ο σύντροφός σου και μαζί και η σχέση σου μπαίνουν σε τροχιά αναστάτωσης, επαναξιολόγησης και ανακατωσούρας. Το timing μπορεί να μην είναι αυτόν τον μήνα το κατάλληλο για να «συναντηθείς» με το έτερο σου ήμισυ όμως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα το συναίσθημα βάζει σε δράση νέους στόχους με σκοπό μεταξύ άλλων να ανακτηθεί και το μεταξύ σας δέσιμο. Χαρούμενες εξελίξεις στις 6/6 και 29/6. Ανεδαφικές προσδοκίες και παρεξηγήσεις γύρω στις 23/6.
Αδέσμευτος
Πώς να βολέψεις στον ίδιο μήνα και τον έρωτα και την καριέρα αναρωτιέσαι τον Ιούνιο, φίλε Παρθένε. Με τον Ήλιο (ως τις 21/6), τον Άρη (ως τις 24/6) και τον Ερμή στους Διδύμους να στρέφουν την προσοχή σου σε ανακατατάξεις, αλλαγές και επείγουσες υποθέσεις στο χώρο εργασίας δεν θέλει και πολύ να αγχωθείς και να παραμελήσεις την αισθηματική σου ζωή. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 5/6 δείχνει ότι το αντίδοτο σε αυτήν την κατάσταση είναι ένα σιωπηλό φλερτ, μια πλατωνική ερωτική ιστορία ή ένα ρομάντζο με πρόσωπο από το παρελθόν. Εξάλλου, με τον Ποσειδώνα, κυβερνήτη των σχέσεων σου, από τις 12/6 ανάδρομο θα θελήσεις είτε να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιο πρόσωπο είτε νιώθοντας σαν το ψάρι έξω από τη γυάλα θα θέλεις να πάρεις το χρόνο σου πριν ξαναβουτήξεις στα νερά της θάλασσας που λέγεται «σχέση». Με τον Ήλιο (από τις 21/6) και τον Άρη (από τις 24/6) θα μπεις σε άλλη λογική. Η κοινωνική ζωή και κάθε λογής δραστηριότητες με φίλους θα σου δώσουν την ευκαιρία να βγάλεις παράπονα όσον αφορά παρελθοντική σου σχέση και η αντίστροφη μέτρηση για να ξαναβάλεις τον έρωτα στη ζωή σου θα αρχίσει. Ρομαντικά ραντεβού στις 6/6 και 29/6. Φρούδες ελπίδες και παρανοήσεις κοντά στις 23/6.Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/74897-erotikes-provlepseis-ioynioy-gia-ola-ta-zodia#ixzz3btvOh4Dr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ