Ρομέρο για αντι-Ρομπέρτο

Το σίριαλ γκολκίπερ συνεχίζεται στον Ολυμπιακό από τη στιγμή που παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ρομπέρτο, εφόσον κάποια ομάδα από τις ενδιαφερόμενες πληρώσει τη ρήτρα στο συμβόλαιο που έχει ο Ισπανός τερματοφύλακας με τους ερυθρόλευκους.
Από την Ισπανία μεταδοθηκε ότι και η Βιγιαρεάλ είναι έτοιμη να μπει δυνατά στο παιχνίδι για την απόκτηση του Ρομπέρτο καθώς ψάχνει βασικό γκολκίπερ μετά τον τραυματισμό του Ασένχο.
Η Βιγιαρεάλ προστίθεται στις ομάδες που ενδιαφέρονται σοβαρά για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, μετά τις Ίντερ, Ρόμα και Βαλένθια. Την ώρα που οι ερυθρόλευκοι λένε ότι ο παίκτης δεν πωλείται, αλλά παραδέχονται ότι εάν κάποια ομάδα πληρώσει τη ρήτρα του και ο ίδιος θέλει να φύγει δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια αντίδρασης.
Ο Ολυμπιακός κοιτάζει για βασικό τερματοφύλακα ώστε να είναι έτοιμος σε κάθε ενδεχόμενο. Και μια σπέσιαλ περίπτωση, μετά από αυτές των Οτσόα, Καρνέζη, είναι ο διεθνής Αργεντινός τερματοφύλακας Σέρχιο Ρομέρο.
Ο 28χρονος Ρομέρο είναι βασικός στην Εθνική Αργεντινής στην οποία έχει 53 συμμετοχές. Ανήκει στη Σαμπντόρια και στην σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε είχε δοθεί δανεικός στη Μονακό, με την οποία έκανε μόλις 3 συμμετοχές.
Ατζέντης του είναι ο Μίνο Ραίόλα και έχει τον Ρομέρο έτοιμο για τον Ολυμπιακό εφόσον υπάρξει ανάγκη αντικατάστασης του Ρομπέρτο.

Σχετικά άρθρα