Ποια είναι η γυναίκα που ζούσε στο δεύτερο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμους;

3 Ιουνίου 2015

Τι αποκάλυψαν οι έρευνες τις αντιτρομοκρατικής.

Τα ίχνη μιας γυναίκας έφεραν στο φως οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής στο δεύτερο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου, στον Βόλο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία η γυναίκα φαίνεται να αποτελούσε τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των ληστών του κοινού Ποινικού Δικαίου και αυτών του αντάρτικου πόλης με ορμητήριο τη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας.

Η «λοχαγός» της άγριας συμμορίας που δεν ήταν η Πόλα Ρούπα, σύμφωνα με την «Espresso», είχε μαζί της και ένα ανήλικο παιδί και εμφανιζόταν στο δεύτερο κρησφύγετο που βρέθηκε χθες στα Άνω Λεχώνια Βόλου.

Όπως αναφέρεται η συγκεκριμένη γυναίκα για πρώτη φορά έκανε την εμφάνισή της πριν από περίπου τρία χρόνια ως... τσιλιαδόρος στο πλευρό του Νίκου Μαζιώτη και των συνεργών του στη ληστεία σε τράπεζα στα Μέθανα Τροιζηνίας. Φαίνεται μάλιστα πως οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής έχουν στα χέρια τους φωτογραφία της, καθώς την έχει καταγράψει η κάμερα παρακολούθησης του υποκαταστήματος της τράπεζας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η γυναίκα είναι γύρω στα 35-40 με καστανόξανθο μαλλί, κουρεμένο καρέ (πιθανότατα περούκα) και φοράει μεγάλα γυαλιά ηλίου με χρυσό σκελετό και καφέ φακούς. Με την ίδια εμφάνιση φαίνεται ότι... επόπτευε και τα τραπεζικά υποκαταστήματα σε Φαρκαδόνα και Αμπελώνα Λάρισας, τα οποία λήστεψαν πιο μετά ο Σπύρος Δραβίλας και οι συνεργοί του. 

 

 

http://www.kontranews.gr/

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ