Δανία:Βουλευτές γδύνονται για να μαζέψουν ψήφους!

3 Ιουνίου 2015

Είναι 52 ετών, έχει αποτύχει έως τώρα να εκλεγεί βουλευτής και αποφάσισε να βγάλει τα ρούχα του για να συγκινήσει τους ψηφοφόρους στις εκλογές της 18ης Ιουνίου.  Ο Τζον Ερικ Βάγκνερ φορώντας ένα καουμπόικο καπέλο και μια ζώνη για το πιστόλι του στη μέση, εμφανίστηκε γυμνός στους δρόμους της Κοπεγχάγης, σε αφίσα βεβαίως, ελπίζοντας οι πολίτες να τον δουν με... άλλο μάτι.

Από το 2005 προσπαθεί να εκλεγεί αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το 2013 είχε εισβάλει σε τηλεοπτικό στούντιο στη διάρκεια μιας μονομαχίας μεταξύ πολιτικών φορώντας μια στολή καουμπόι, αλλά κανένας δεν συγκινήθηκε. Τώρα αποφάσισε να κρατήσει τα απολύτως απαραίτητα και να προσπαθήσει ξανά. Στο εκλογικό του μανιφέστο υπόσχεται να κλείσει όλα τα κέντρα ευρέσεως εργασίας, να αλλάξει τους νόμους για τους ανέργους και να φψηφίσει έναν νόμο σύμφωνα με τον οποίον,όποιος εργάζεται για 6 μήνες θα δικαιούται διακοπές 6 μηνών.

Οσο για την αφίσα του, το δημοτικό συμβούλιο της Κοπεγχάγης απεφάνθη ότι δεν συνιστά κίνδυνο για πρόκληση τροχαίου, καθώςδεν είναι ικανή να αποσπάσει την προσοχή των οδηγών

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...