Ψάρι με πολλά αρώματα, στο πί και φί!

<h3 class="blue">Υλικά</h3>
<ul>
<li class="ingredient">1 κιλό ψάρι σε φιλέτο (γαλέος, μπακαλιάρος, συναγρίδα αλλά και σολομός)</li>
<li class="ingredient">6 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα</li>
<li class="ingredient">200γρ. κρεμμυδάκια για στιφάδο</li>
<li class="ingredient">1 φλιτζάνι ελιές Καλαμών χωρίς το κουκούτσι</li>
<li class="ingredient">200γρ. ντοματίνια ολόκληρα</li>
<li class="ingredient">500γρ. πατατούλες baby ολόκληρες ή κομμένες στη μέση</li>
<li class="ingredient">χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι</li>
<li class="ingredient">1 φλιτζάνι ελαιόλαδο</li>
<li class="ingredient">½ κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο με ψαλιδάκι</li>
<li class="ingredient">μαϊντανό ψιλοκομμένο και δεντρολίβανο για το σερβίρισμα</li>
<li class="ingredient">αλάτι, πιπέρι</li>
</ul>
<div> </div>
<div> </div>
<h3 class="blue">Διαδικασία</h3>
<div class="info-left-d">
<h4 class="red me-steps">Βήμα 1</h4>
<p class="instructions">Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα πυρέξ, βάζετε όλα τα υλικά εκτός από το ψάρι. Σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 30 λεπτά.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 2</h4>
<p class="instructions">Αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο, βάζετε το ψάρι, περιχύνετε με τη σάλτσα του ταψιού και ψήνετε για άλλα 15 λεπτά. Πασπαλίζετε με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα μυρωδικά και σερβίρετε. Τρώγεται ωραιότατα και κρύο και την επόμενη μέρα.</p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions">http://www.olivemagazine.gr/</p>
</div>

Σχετικά άρθρα