Ραντεβού στο εξωτερικό για τον Βάργκας

Η ΑΕΚ παρακολουθεί πολύ στενά την υπόθεση του Ρόναλντ Βάργκας και σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα συναντήσει το αργότερο μέχρι την Κυριακή τον ατζέντη του διεθνούς Βενεζουελάνου μεσοεπιθετικού Νικολάι Ζέινοφ, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το ραντεβού αυτό δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί στην Ισπανία, όπου ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ φέρεται πως έχει προγραμματίσει να μεταβεί το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ο Βάργκας είναι η πλέον προσιτή περίπτωση σε ότι αφορά τους μεσοεπιθετικούς που εξετάζει η “Ένωση” και δεν αποκλείεται να αποτελέσει τη μία επιλογή για την συγκεκριμένη γραμμή ενόψει της νέας σεζόν.

Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε πως από την ΑΕΚ διέρρεε χθες ότι το πλέον πιθανό είναι μέσα στο Σαββατοκύριακο να κλείσει μία από τις δύο θέσεις στα μετόπισθεν. Είτε δηλαδή αυτή του αριστεροπόδαρου στόπερ, είτε αυτή του αριστερού μπακ.

Σε ό,τι αφορά τον Βολκάν Ντεμιρέλ, το όνομα του οποίου χθες προέκυψε στο ρεπορτάζ από το δημοσίευμα της “Fanatik”, θα πρέπει να το διαγράψουν οι φίλοι της ΑΕΚ από το μυαλό τους. Ο 34χρονος διεθνής Τούρκος γκολκίπερ της Φενέρμπαχτσε, δεν είναι στα πλάνα των ανθρώπων της “Ένωσης” και εκτός αυτού και ο ατζέντης του διέψευσε πως ο πελάτης του θα έρθει στην ΑΕΚ.

Σχετικά άρθρα