Όλα ανοιχτά για Περέιρα

Εξηγήσεις από τον Βίτορ Περέιρα θα ζητηθούν εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις συναντήσεις που θα έχει αυτές τις ημέρες ο Πορτογάλος τεχνικός που βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα μετά τις σύντομες διακοπές στην πατρίδα του.

Η αποκάλυψη από τα ΜΜΕ της Σκωτίας ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε απευθείας επαφές με την Ρέιντζερς λίγες μέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου με την Ξάνθη και ότι τελικά απέρριψε το ενδεχόμενο να πάει στην ομάδα της Γλασκόβης μετά την αποτυχία της να προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία, δεν ήχησαν καθόλου καλά στα αυτιά των ερυθρόλευκων ιθυνόντων.

Ο Περέιρα ήταν υπ’ ατμόν το τελευταίο διάστημα και είχε προκύψει έντονη φημολογία αντικατάστασής του, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου είχε αλλάξει το κλίμα και είχε ειπωθεί ότι ο προπονητής θα μείνει για να κάνει προετοιμασία και να ηγηθεί της ομάδας, αλλά τώρα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει πάλι θέμα.

Ήδη έχουν ακουστεί ονόματα προπονητών ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του σε περίπτωση που τελικά ο Ολυμπιακός δεν πειστεί από τις εξηγήσεις του Πορτογάλου και αποφασίσει να διακόψει τη συνεργασία μαζί του. Όπως του Μεξικανού Χαβιέ Αγκίρε καικάποιων Ισπανών τεχνικών.

Σχετικά άρθρα