Ποιο είναι το μυστικό της Demi Moore που ταράζει όλo το Hollywood;

4 Ιουνίου 2015

Ακούγοντας τη λέξη σταρ το μυαλό μας κάνει εκατοντάδες ή και χιλιάδες σενάρια. Φανταζόμαστε μία ζωή στρωμένη με ροδοπέταλα, αρκετά χρήματα και φυσικά... μόνο ευτυχισμένες στιγμές. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι καθώς οι διάσημοι μπορεί να έχουν φήμη και χρήματα, αλλά όταν κλείνουν την πόρτα του σπιτιού τους έχουν να αντιμετωπίσουν και εκείνοι μερικά προβλήματα.

Η Demi Moore έχει απασχολήσει αρκετά τα Μέσα με τις ερωτικές της κατακτήσεις, την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της και το καλλίγραμμο κορμί της. Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτό το χαμόγελο; Ο ετεροθαλής αδερφός της (έχουν άλλη μαμά) πέρασε τα τελευταία 10 χρόνια στη... φυλακή και εκείνη ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί στο τότε σοκαριστικό γεγονός.

demi-moore-brother-hell-mugshot-003 4b808

Ο James Craig Harmon, λοιπόν, το 1995 επιτέθηκε μέχρι θανάτου στην τότε σύντροφό του και εκείνη μετά από τόσα χρόνια αποκαλύπτει στο radaronline το μυστικό της σταρ. Την χτύπησε τόσο πολύ που η Tasha Marie Lee πίστευε ότι θα ξεψυχήσει στα χέρια του. Ο James ήταν πολύ ζηλιάρης και εκείνο το βράδυ ξέφυγε πραγματικά. Κρατώντας ένα μαχαίρι γέμισε το σώμα της με αίματα και αργότερα την ακούμπησε στη μπανιέρα θέλοντας να κάνει τους πάντες να το περάσουν για απόπειρα... αυτοκτονίας.

demi-moore-brother-hell-mugshot-007 e9ce9

demi-moore-brother-hell-mugshot-005 9320e

Η Tasha θεωρεί τη Demi Moore αρκετά τυχερή που δεν έχει επαφές με το μικρό της αδερφό, καθώς πιστεύει ότι η ζωή της δε θα ήταν και τόσο... λαμπερή.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ