Προτιμά Ισπανία, Ιταλία ο Καρίγιο

Στην Αργεντινή δεν θεωρούν πιθανό ότι η Εστουντιάντες θα δώσει στον Ολυμπιακό τον Καρίγιο κυρίως επειδή ο ίδιος ο παίκτης προτιμά να παίξει σε κάποιο από τα δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως το ισπανικό, το ιταλικό ή το αγγλικό.

Κάτι άλλωστε που έχει δηλώσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πρόσφατα, ενώ σήμερα υπάρχουν δημοσιεύματα στην Αργεντινή σύμφωνα με τα οποία και η Εστουντιάντες δεν είναι θετική στη μεταγραφή του παίκτη της στον Ολυμπιακό παρότι η προσφορά της ελληνικής ομάδας είναι πράγματι μεγάλη.

Το pamesports.gr επικοινώνησε με συναδέλφους στην μεγάλη αθλητική εφημερίδα της Αργεντινής Ole και από ρεπόρτερς που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και τη συγκεκριμένη υπόθεση πληροφορηθήκαμε ότι:

«Από την Εστουντιάντες λένε ότι η πρόταση του Ολυμπιακού είναι στα 8,2 εκ. ευρώ. Ο ίδιος ο παίκτης δεν είναι θετικός να παίξει στην Ελλάδα ή στο Βέλγιο όπου τον θέλει η Άντερλεχτ. Απλά προτιμάει ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα. Ξέρει καλά τον Ολυμπιακό, όχι μόνο από τον Γκαλέτι, αλλά επειδή είναι μια ομάδα που παίζει συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ και πέρυσι έφτασε πολύ ψηλά στη διοργάνωση. Αλλά οι προτεραιότητά του είναι να παίξει σε άλλη χώρα.».

Σχετικά άρθρα