Μεταγραφές, Περέιρα μετά τον τελικό

Παράταση παίρνουν οι όποιες εξελίξεις στον Ολυμπιακό λόγω της απουσίας του προέδρου της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη στον εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους αλλά και τον τελικό του Τσάμπονς Λιγκ.
Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μεταβεί στην Ρουμανία για επαγγελματικούς λόγους ενώ το ερχόμενο Σάββατο θα βρεθεί στο Βερολίνου όπου θα παρακολουθήσει τον τελικό του Τσαμπίον Λιγκ ανάμεσα στη Γιουβέντους και στη Μπαρτσελόνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ελλάδα θα βρίσκεται την ερχόμενη Τρίτη οπότε και αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις τόσο στα μετεγγραφικά ζητήματα όσο και στο θέμα που έχει προκύψει με τον Βίτορ Περέιρα.
Οσον αφορά τον τελευταίο, οι ερυθρόλευκοι δεν κρύβουν την δυσαρέσκειά τους για την ονοματολογία των τελευταίων ορών. Τονίζουν ότι είναι άκομψο από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη θέση του Ολυμπιακού να αναφέρονται ονόματα προπονητών και γι’ αυτόν τον λόγο επισημαίνουν ότι δεδομένη είναι η διάψευση για όλα. Παρά το γεγονός αυτό όλα δείχνουν ότι το μέλλον του Βίτορ Περέιρα παραμένει αβέβαιο.

Σχετικά άρθρα