Πολλά τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ

Το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο βρήκε τον ΠΑΟΚ στο χαμηλότερο σημείο της σεζόν. Ο Δικέφαλος βρίσκεται στην τέταρτη θέση των Play Off μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωσή τους, ωστόσο, έστω και την ύστατη στιγμή έχει την ευκαιρία να σταθεί στο ύψος του και να κλείσει το πρωτάθλημα με – τηρουμένων των αναλογιών – τον καλύτερο τρόπο.
Για να γίνει κάτι τέτοιο ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τη νίκη μέσα στην Τρίπολη και αυτό θα προσπαθήσει να πετύχει την Κυριακή. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών και την απογοήτευση που έχουν προκαλέσει τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, ο Δικέφαλος είναι υποχρεωμένος να παλέψει για το καλύτερο.
Εκτός της αναμέτρησης με τον Αστέρα είναι ο Εργκούς Κάτσε, ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, ο Ράζβαν Ρατς που υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί προσαγωγό και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης , ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.
Από εκεί και πέρα, ο Ρόμπερτ Μακ και ο Στέφανος Αθανασιάδης, που κόντρα στον Ατρόμητο αγωνίστηκαν με ενέσεις, εξακολουθούν να έχουν ενοχλήσεις στη μέση και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη.
Σε ό,τι αφορά στο προπονητικό πρόγραμμα, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς της Τετάρτης έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση και οι υπόλοιποι παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο και ασκήσεις τακτικής στο μισό γήπεδο. Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Σχετικά άρθρα