Σφαιρόπουλος: «Πιο συγκεντρωμένοι»

«Σήμερα ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και κάναμε πιο αποτελεσματικά αυτά που έπρεπε να κάνουμε», επισήμανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την σημερινή νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη στην Θεσσαλονίκη με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν στους τελικούς των πλέι οφ.  

«Κρατήσαμε τον Άρη χαμηλά στο σκορ και όσο περνούσε το παιχνίδι βελτιωνόμασταν στην άμυνα, τους κρατήσαμε σε χαμηλά ποσοστά και στους 23 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά μεγαλώσαμε τη διαφορά και φτάσαμε στη νίκη», εξήγησε ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» και δήλωσε ακόμη: «Συγχαρητήρια στον Άρη για την προσπάθεια όχι μόνο για σήμερα, αλλά σε όλη τη σειρά. Εμείς τώρα κοιτάμε τον τελικό και επικεντρωνόμαστε στον στόχο μας. Δεν νομίζω ότι είχαμε πρόβλημα στη ζώνη, αλλά στη άμυνα μας».

«Ο Σπανούλης χρειαζόταν ξεκούραση στο προηγούμενο παιχνίδι και σήμερα λειτούργησε καλά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα», απάντησε ο Σφαιρόπουλος σε ερώτηση για την απουσία του αρχηγού του Ολυμπιακού από την προχθεσινή (3/6) αναμέτρηση.

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη γιατί ειδικά στο γήπεδο τους μας πίεσαν πολύ σε αυτή τη σειρά και θέλω να τους ευχηθώ καλή τύχη στη σειρά με τον ΠΑΟΚ», είπε ο Ματ Λοτζέσκι, ο 30χρόνος περιφερειακός της ομάδας του Πειραιά και υπογράμμισε: «Είμαι χαρούμενους που περάσαμε στους τελικούς και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αν κοιτάξουμε πίσω, ίσως να είναι καλύτερα που έγινε τώρα αυτή η ήττα παρά με τον Παναθηναϊκό. Όταν θεωρείσαι φαβορί σε ένα παιχνίδι, θα πρέπει να έχεις συγκέντρωση και σεβασμό, κάτι που δεν είχαμε με τον Άρη και αυτό το πληρώσαμε και ίσως να μας κάνει καλό».

Σχετικά άρθρα