Ο Σάρι και οι φήμες για ΠΑΟΚ

Φούντωσαν τα σενάρια από την Ιταλία για προχωρημένες επαφές του ΠΑΟΚ με τον 55χρονο τεχνικό Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος αποφάσισε, εντελώς αιφνιδιαστικά (και προφανώς χωρίς να εξηγήσει σε κανέναν) να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Εμπολι.

Η παραίτηση του Μαουρίτσιο Σάρι, ήρθε ξαφνικά το μεσημέρι της Πέμπτης παρόλο που είχε ακόμα 2 χρόνια συμβόλαιο. Και αυτή η παραίτηση του από την Έμπολι, «συνδέεται» με τους Ιταλούς, με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 55χρονο τεχνικό. Ο Σάρι στην Εμπολι, είχε κατορθώσει να αναμορφώσει αγωνιστικά την εικόνα της Ιταλικής ομάδας, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει μία εξαιρετικά καλή πορεία στο Καμπιονάτο, σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Στην Ιταλία αναφέρουν πως ο Σάρι βρίσκεται στο στόχαστρο της Νάπολι, της Φιορεντίνα ενώ και ο ΠΑΟΚ είναι στο κόλπο.

Τα ιταλικά σενάρια έγιναν γνωστά από το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «gianlucadimarzio.com».

Ολοκληρώνοντας πρέπει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με την ενημέρωση που έδινε έως και χθες το απόγευμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο νέος προπονητής της ομάδας θα είναι φιλόδοξος και η ηλικία του θα κυμαίνεται από 43 έως 50 ετών. Διευκρινιστικά το αναφέρουμε, χωρίς όμως αυτό να θεωρείται δεσμευτικό, για τις συζητήσεις που κάνει ο Αρνεσεν, με οποιονδήποτε κρίνει πως μπορεί να του κάνει την δουλειά.

Σχετικά άρθρα