Μουνιέ, Μπερμπάτοφ και Λάζαρος

Εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα αλλά κάποια θέματα δείχνουν αρκετά προχωρημένα.
Κυρίως αυτό του Αντονί Μουνιέ που είναι ένας μεγάλος στόχος των ερυθρόλευκων για τα άκρα της επίθεσης.
Ο 28χρονος Γάλλος εξτρέμ της Μονπελιέ είναι όλο και πιο κοντά στους ερυθρόλευκους που δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν την απόκτησή του και έχουν κάνει ήδη επαφές με την πλευρά της Μονπελιέ.
Για την κορυφή της επίθεσης η περίπτωση Καρίγιο δείχνει να απομακρύνεται καθώς τόσο η Εστουντιάντες όσο και ο παίκτης δεν έχουν σε προτεραιότητα τον Ολυμπιακό, αλλά μέχρι να κλείσει οριστικά, ο Αργεντινός θα παραμένει βασικός στόχος. Από κει και πέρα είναι πιθανό οι ερυθρόλευκοι να κάνουν κίνηση για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ που είναι ελεύθερος και δείχνει θετικός για να παίξει στην Ελλάδα παρότι η βασική προτίμησή του είναι να αγωνιστεί ξανά στο αγγλικό πρωτάθλημα.
Στην Ιταλία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με την Βερόνα για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, με τον Έλληνα δειθνή εξτρέμ να είναι θετικός για τη μετακίνησή του στους πρωταθλητές.
Για το θέμα Πουλίδο υπάρχει αισιοδοξία από την πλευρά του παίκτη ότι θα δικαιωθεί στο CAS κάτι που εκτιμούν και αρκετά δημοσιεύματα στο εξωτερικό.
Στην Τορίνο έχει προταθεί ο Κώστας Γιαννούλης, με τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού να ενδιαφέρει την ιταλική ομάδα όπως γράφουν στη γειτονική χώρα.

Σχετικά άρθρα