Αγνώριστος στο Περιστέρι

Ούτε ένας ούτε δύο αλλά δώδεκα ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Κάτι που σημαίνει ότι οι Πράσινοι θα παραταχθούν με ομάδα ανάγκης  την Κυριακή.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει για το τελευταίο ματς της σεζόν τους τιμωρημένους Ταυλαρίδη, Μπούρμπο, τους αποχωρήσαντες Σίλντενφελντ και Μπούι, τους Μπεργκ, Πράνιτς, Στιλ, Ατζαγκούν, Ζέκα και Πέτριτς που έχουν εξασφαλίσει άδεια για να φύγουν νωρίτερα, αλλά και τους τραυματίες Χουχούμη και Κλωναρίδη.

Επίσης, είναι πιθανό να πάρουν ανάσες και οι διεθνείς Καρέλης και Νίνης, καθώς τη Δευτέρα θα ενσωματωθούν με την αποστολή της Εθνικής για τα Νησιά Φερόε και την Πολωνία.

Οπως γίνεται αντιληπτό οι λύσεις που έχει ο κόουτς των Πρασίνων είναι μετρημένες καθώς θα στηριχτεί στους Κοτσόλη, Μαρινάκη, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Λαγό, Δώνη, Μαυρία, Ντίνα, Μπερίσα αλλά και σε παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας, όπως ο Πασχάλης Στάικος, ο Βασίλης Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Σταματάκης και άλλοι.

Σχετικά άρθρα