Εξετάζεται ο Σπάχιτς, ακριβός ο Σίβοκ

Στη λίστα των στόπερ που απασχολούν τον Παναθηναϊκό βρίσκεται και ο Εμίρ Σπάχιτς. Ο βόσνιος αμυντικός ο οποίος αγωνίστηκε ως βασικός μέχρι τον Απρίλιο στη Λεβερκούζεν αλλά λόγω ενός επεισοδίου με έναν σεκιούριτι αποδεσμεύτηκε, βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Ο Σπάχιτς, ο οποίος είχε απασχολήσει τους Πράσινους και επί πολυμετοχικότητας, πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στην Μπουντεσλίγκα, ωστόσο το γεγονός ότι είναι πλέον 35 ετών προκαλεί σκεπτικισμό στους ανθρώπους του Τριφυλλιού, ενώ και το κασέ του, επί του παρόντος, βρίσκεται εκτός των ορίων που έχουν θέσει στον Παναθηναϊκό καθώς η αμοιβή του στη Λεβερκούζεν ξεπερνούσε το ένα εκατ. ευρώ. Οι Πράσινοι έχουν πραγματοποιήσει πάντως διερευνητικές επαφές προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχει πεδίο για διαπραγμάτευση.

Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα είναι η περίπτωση του τσέχου στόπερ Τόμας Σίβοκ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπεσίκτας. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία και βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη ηλικία από τον Σπάχιτς. Ωστόσο το κασέ του είναι ακόμη πιο απαγορευτικό καθώς αμείβεται με 1,4 εκατ. ευρώ ετησίως. Περισσότερα κι απ’ όσα θα παίρνει ο Εσιέν στον Παναθηναϊκό…

Η αναζήτηση πάντως συνεχίζεται για τους Πράσινους που προσπαθούν να συνδυάσουν τα καλύτερα ποδοσφαιρικά στοιχεία στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Σχετικά άρθρα