Με πολλές αλλαγές και Νέους στο Περιστέρι

Οι πολλές απουσίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την τελευταία αγωνιστική αναγκάζουν τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Αναστασίου να συμπεριλάβει στην αποστολή για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι τέσσερις παίκτες από την ομάδα των Νέων του συλλόγου.

Οι Β. Αγγελόπουλος, Τζανουλίνος, Σταματάκης και Στάικος έρχονται να προστεθούν στους γκολκίπερ Αναγνωστόπουλο και Κότσαρη, αλλά και στους Κοτσόλη,Τριανταφυλλόπουλο, Λαγό, Δώνη, Μαρινάκη, Μαυρία και Νίνη, οι οποίοι επίσης προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Κάτι που σημαίνει ότι για πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός θα έχει στην αποστολή του 13 παίκτες που έχουν βγει από τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Ταυλαρίδη, Μπούρμπο, τους αποχωρήσαντες Σίλντενφελντ και Μπούι, τους Μπεργκ, Πράνιτς, Στιλ, Ατζαγκούν, Ζέκα και Πέτριτς που έχουν εξασφαλίσει άδεια για να φύγουν νωρίτερα, αλλά και τους τραυματίες Χουχούμη και Κλωναρίδη.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σταματάκης, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Μαυρίας, Καρέλης, Νίνης, Μπερίσα, Στάικος, Αγγελόπουλος Β. και Τζανουλίνος.

Οσο για την αρχική ενδεκάδα, οι περισσότερες επιλογές αποτελούν μονόδρομο για τον Αναστασίου. Κοτσόλης, Νάνο, Μαρινάκη, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Κουτρουμπής, Λαγός, Δώνης, Μαυρίας, Ντίνας και Μπερίσα έχουν προβάδισμα για να παίξουν στο τελευταίο ματς της σεζόν.

Σχετικά άρθρα