Ήρθαν για τον «γάμο» ΑΕΚ - Βάργκας

6 Ιουνίου 2015

Οι δύο ατζέντηδες του Ρόναλντ Βάργκας βρίσκονται στην Αθήνα και μαζί με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς περιμένουν το οριστικό «ναι» από τη Βενεζουέλα για την ανακοίνωση της μετεγγραφής.
Αυτό αναμένεται να γίνει, είτε αργά σήμερα είτε ως αύριο καθώς τόσο ο Βούλγαρος μάνατζέρ Νικολάι Ζέινοφ όσο και ο Βέλγος που επίσης είναι μάν ατζερ του Βάργκας έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει με την ‘Ενωση και απομένει η οριστική απάντηση του διεθνή με την Εθνική Βενεζουέλας μεσοεπιθετικού. Πλέον απομένουν τα τυπικά προκειμένου o Βάργκας να αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της "Ένωσης" ενόψει της νέας σεζόν.
Αυτό άλλωστε υποστήριξε το πρωί και ο κ. Ζέινοφ: «Νομίζω ότι όλα πήγαν πολύ καλά. Δεν υπάρχει διάσταση απόψεων ανάμεσα στις δύο πλευρές ούτε κάποια ιδιαίτερη διαφορά στο οικονομικό και στη διάρκεια των συμβολαίων. Όμως επειδή υπάρχει η διαφορά ώρας με τη Βενεζουέλα (7.30 ώρες για την ακρίβεια), θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Να πάρει τα έγγραφα στα χέρια του ο παίκτης, να τα δει να υπογράψει και να μας τα στείλει πίσω. Δεν αποκλείεται η υπόθεση να τελειώσει σήμερα, αλλά για να είμαστε όλοι καλυμμένοι πιστεύω ότι μέχρι την Κυριακή όλα θα έχουν τελειώσει».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ