Στα βουνά ο Ζλάταν, τα δίνει… όλα η Μίλαν (pics)

Την ώρα που ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πήρε τα όρη και τα βουνά, η Μίλαν φέρεται να προσπαθεί να κάνει ξανά δικό της τον Σουηδό άσο!  
Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, ο γενικός αρχηγός των «ροσονέρι» Αντριάνο Γκαλιάνι είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του 33χρονου φορ, Μίνο Ραϊόλα. Το βασικό πρόβλημα αφορά τις απολαβές του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν που είναι περίπου 17 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο!

Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ για να πει η πρωταθλήτρια Γαλλίας το «ναι» θα πρέπει να βρει έναν αντικαταστάτη του, που θα ικανοποιεί και τον κόσμο… Η ιταλική ομάδα φέρεται να προσφέρει στον Σουηδό διεθνή άσο 6,5 εκ. ευρώ ετησίως για τα επόμενα τρία χρόνια. Στη Μίλαν ποντάρουν στο γεγονός πως το συμβόλαιο που προσφέρουν στον «Ίμπρα» είναι τριετές, γεγονός που δείχνει πως πιστεύουν στις αρχηγικές ικανότητες του. Να θυμίσουμε πως η Μίλαν αυτή την περίοδο είναι σε διαδικασία μεταβίβασης των 48% των μετοχών που έχει η εταιρεία «Fininvest», ιδιοκτησίας η οικογένεια Μπερλουσκόνι, αν και ο «Καβαλιέρε» αρνήθηκε πως παραχωρεί την ιταλική ομάδα!

Ο Σουηδός άσος χαλαρώνει πάντως αυτή την περίοδο, κάνοντας και ορειβασία!

Σχετικά άρθρα