Στην «πράσινη» λίστα και ο Σιανί

Ενα ακόμη όνομα προστέθηκε στη λίστα με τους υποψήφιους προς μεταγραφή στόπερ στον Παναθηναϊκό. Ο Μικαέλ Σιανί που μένει ελεύθερος από τη Λάτσιο διαθέτει πολλά από τα στοιχεία που αναζητούν οι Πράσινοι για τον κεντρικό αμυντικό που θέλουν να ηγηθεί της οπισθοφυλακής την επόμενη σεζόν.

Ο 31χρονος άσος που γεννήθηκε στο Παρίσι αλλά έχει ρίζες στη Γουαδελούπη αγωνίζεται στους Λατσιάλι από το 2012, ενώ κατά το παρελθόν έπαιξε σε Μπορντό, Λοριάν, Σεντάν, Οσέρ, Σαρλερουά και Ρασίνγκ Παρί. Εφέτος έπαιξε σε 13 αγώνες, ενώ ταλαιπωρήθηκε μεσούσης της περιόδου από ένα πρόβλημα στον τένοντα. Ωστόσο προς το τέλος της σεζόν αποθεραπεύτηκε πλήρως και έπαιξε βασικός στα κρίσιμα ματς που έστειλαν τη Λάτσιο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το κασέ του Σιανί κυμαίνεται λίγο πιο κάτω από το ένα εκατ. ευρώ, ποσό που έπειτα από διαπραγμάτευση μπορεί να φτάσει στα επίπεδα που έχουν θέσει οι Πράσινοι, περίπου στις 700-800.000 ευρώ. Πάντως στις πρώτες διερευνητικές επαφές υπάρχει διάθεση για να βρεθεί κοινό πεδίο. 

Σχετικά άρθρα