Βεργέτης: «Ολοκληρώθηκε ιδανικά μια μεγάλη σεζόν»

Απόλυτη ευτυχία για τον Στάικο Βεργέτη μετά το κατόρθωμα του Αστέρα να τερματίσει στη 2η θέση των πλέι οφ.

Ο τεχνικός των Αρκάδων έκανε μια μίνι αναδρομή στη χρονιά που πέρασε.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο μια μεγάλη σεζόν για την ομάδα μας, μια σεζόν με πολλές ψυχολογικές διακυμάνσεις. Ζήσαμε πάρα πολλά πράγματα, είχαμε μια περιπέτεια τεράστια στην Ευρώπη με μοναδικές βραδιές. Δυστυχώς αργήσαμε να εξασφαλίσουμε την είσοδο στα πλέι οφ με αποτέλεσμα να μην έχουμε καλή παρουσία. Ξεκινήσαμε με ήττα, αυτό μας έκανε κομμάτια και έπρεπε να τα μαζέψουμε ένα ένα. Ήρθε η σημερινή κατάληξη.

Ευχαριστώ τους δύο μεγαλομετόχους για την στήριξη, τους ποδοσφαιριστές για τον μαραθώνιο αγώνα που έκαναν, το προπονητικό, το ιατρικό τιμ και όλους όσους εργάζονταν για την ομάδα αυτή. Ο Αστέρας σιγά σιγά διάγει μια ανοδική πορεία. Θα ανασυνταχθούμε, θα κάνουμε τον προγραμματισμό μας, έχουμε τα χρονικά περιθώρια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Αστέρα που αγαπάει την ομάδα και την στηρίζει».

Για όλη αυτή την χρονιά και πως κύλησε: «Όταν χτίζεις ένα σπίτι το κάνεις τούβλο τούβλο. Μπήκαμε στους ομίλους, θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Συγκεντρωθήκαμε στο πρωτάθλημα, προσπαθούσαμε να βάζουμε έναν στόχο την φορά και θέλαμε να τον κατακτήσουμε».

Για τις… απαιτήσεις πλέον του Αστέρα: «Η απαίτηση για ένα ρόστερ ανταγωνιστικό παραμένει. Η ομάδα είναι ένα παζλ. Πρέπει να συμπληρώνουμε κομμάτι κομμάτι το ρόστερ. Έτσι θα κάνουμε και τώρα».

Για το μπάτζετ: «Δεν μπορώ να εκτιμήσω τα μεγέθη των οφειλών. Είναι σίγουρο πως κερδίζουμε χρόνο και αυτό μας κάνει να έχουμε καλύτερες επιλογές για το ρόστερ. Θέλουμε να κάνουμε μια καλύτερη προετοιμασία. Πάνω απ’ όλα κερδίσαμε χρόνο».

Για το βράδυ που ξεχωρίζει: «Πιο πολύ απ όλα μένουν οι άσχημες στιγμές, η χαρά κρατάει λίγο. Είχαμε άσχημες στιγμές, μας βάρυναν και έπρεπε να τις διαχειριστώ. Η βραδιά της Μάιντς ήταν συγκλονιστική. Η βραδιά στην Μακάμπι το ίδιο. Στους ομίλους ήμασταν καλοί αλλά και σήμερα νομίζω ήταν τρομερή».

Σχετικά άρθρα