Εκδικάζεται η προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσσαλίας

Στην 216 αίθουσα του Ειρηνοδικείου θα εκδικαστεί η υπόθεση μεταξύ ΕΠΟ και ΕΠΣ Θεσσαλίας. Η ΕΠΣ Θεσσαλίας έχει καταθέσει προσφυγή για έκπτωση του ΔΣ της ομοσπονδίας.
Ο Γιώργος Παναγόπουλος είναι ο δικηγόρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Η ομοσπονδία έχει ως συμπαραστάτες τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό, καθώς βρίσκονται εκπρόσωποι των ομάδων λόγω της συμμετοχής τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα.
Οι τρεις αυτές ομάδες δεν θέλουν την έκπτωση του ΔΣ της ΕΠΟ καθώς θεωρούν πως θα μπει σε περιπέτεια η συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η ΕΠΟ έχει ζητήσει την παρουσία εκπροσώπου τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του ΠΑΟΚ, δηλαδή από όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στις διεθνής διοργανώσεις, ωστόσο και οι δύο ΠΑΕ δεν έστειλαν εκπροσώπους.
Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, του Αστέρα και του Ατρόμητου ισχυρίζονται ότι δεν θα πρέπει να οριστεί προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ καθώς η FIFA δεν αναγνωρίζει τις προσωρινές διοικήσεις και υπάρχει κίνδυνος αποβολής από τις διεθνείς διοργανώσεις. Από την μεριά της ΕΠΣ Θεσσαλίας, όπως ενημέρωσε ο κ. Παναγώπουλος κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού το άρθρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αναφέρει ότι η FIFA δεν αναγνωρίζει τις προσωρινές διοικήσεις που επιβάλει η πολιτεία και όχι αυτές που επιβάλει ένα δικαστήριο.

Σχετικά άρθρα