Το παλεύει για Μπερμπάτοφ

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι ένας μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για την κορυφή της επίθεσης, με τον 34χρονο Βούλγαρο σταρ που έμεινε ελεύθερος από την Μονακό να είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. 
 
Με τη… διαφορά ότι εκτός από τον Ολυμπιακό, για τον Μπερμπάτοφ υπάρχει σοβαρότατο ενδιαφέρον από ομάδες μεγαλύτερων πρωταθλημάτων, με τους ερυθρόλευκους πάντως να έχουν το πλεονέκτημα ότι εκτός από το οικονομικό μέρος που μπορούν να καλύψουν όσον αφορά στις απαιτήσεις του, δίνουν στον Μπερμπάτοφ και την ευκαιρία να παίξει ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Υπάρχει ήδη επαφή με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή που – όπως λένε στη Βουλγαρία – αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα για να έχει νέες απευθείας συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.
 
Το θέμα Καρίγιο δεν έχει λήξει οριστικά, αλλά ο Αργεντινός είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση πλέον. Στο παιχνίδι της διεκδίκησής του έχει μπει και η Πόρτο. 
 
Για τη θέση του σέντερ φορ, ο Ολυμπιακός έχει πολύ ψηλά στις επιλογές του και τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Έλτσε, τον Ζόνατας, τον οποίο έχει προτείνει ο Ραϊόλα. 
 
Όπως έχει γίνει γνωατό από την Κυριακή, στον Ολυμπιακό έχει προταθεί ο Γάλος φορ της Τρουά, ο Ζαν, που στα 20 χρόνια του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ομάδων της χώρας του.

Σχετικά άρθρα