«Η Ζωή δεν μας άφησε να πάμε τουαλέτα»! Το «ντελίριο» των αστυνομικών στην υπηρεσία της προπαγάνδας

8 Ιουνίου 2015

Όλο και πιο χαμηλά πέφτει η συστημική προπαγάνδα σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Στο δελτίο ειδήσεων του...αμερόληπτου ΑΝΤ1 εμφανίστηκε συνδικαλιστής αστυνομικών των ΜΑΤ, ο Δημοσθένης Πάκος, αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών,  για να καταγγείλει πως η πρόεδρος της Βουλής απαγόρευσε σε άνδρες των ΜΑΤ να χρησιμοποιήσουν το Σάββατο την τουαλέτα του Κοινοβουλίου! Αυτήν τη φορά το «βενζινάδικο» έπρεπε να είναι πιο πειστικό...

Ο ίδιος...αντικειμενικός τηλεοπτικός σταθμός ανάφερε πως τους άνδρες των ΜΑΤ επιχείρησαν να μιμηθούν για να ικανοποιήσουν την φυσική τους ανάγκη δύο αστυνομικοί. Ο ένας από αυτούς ήταν ένστολος και ο άλλος με πολιτικά. Ο φρουρός στην είσοδο της Βουλής καταγγέλλεται πως απαγόρευσε στον ένστολο άνδρα την είσοδο στο κτίριο του Κοινοβουλίου, την ώρα που ο αστυνομικός της Ασφάλειας με την πολιτική περιβολή δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει στο κτίριο και να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.

Ο φρούραρχος της Βουλής φέρεται να έχει δώσει εντολή να μην τριγυρίζουν άσκοπα στο προαύλιο, αλλά όχι να μην ικανοποιούν τις φυσικές τους ανάγκες.

koutipandoras.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ