Ερωτικές Ιστορίες Αναγνωστών: "Είμαι 35 ετών και ακόμα παρθένος"

8 Ιουνίου 2015
Στέφανος, αναγνώστης του boro.gr ρωτά

Αναγνώστης μας διηγείται: 

ΕΙΜΑΙ 35 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΡΧΗ. 

Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος Πάνος Μυλωνάς. 

Αγαπητέ αναγνώστη,

Δεν γράφετε περισσότερες πληροφορίες και δεν είμαι σίγουρος τι σας έχει εμποδίσει μέχρι τώρα να συνευρεθείτε σεξουαλικά με μία σύντροφο.

Είναι υποκειμενικό και προσωπικό σε ποιά ηλικία κάποιος θα συνευρεθεί σεξουαλικά πρώτη φορά. Οι άντρες και οι γυναίκες έχουν ποικίλες σεξουαλικές και ερωτικές εμπειρίες, σε διαφορετικό βαθμό και συχνότητα.  Είναι όμως και απόλυτα φυσιολογικό να είστε νευρικος και να ανησυχείτε, να απελπίζεστε και να αναρωτιέστε αν είναι αργά για μια αρχή.  Πολλοί άνθρωποι έχουν την ίδια εμπειρία με εσάς και αισθάνονται παρόμοια συναισθήματα.  Η απουσία σεξουαλικών εμπειριών είναι πιο κοινή απο ότι φαντάζεστε και βιώνετε.

Mπορεί να είναι ενοχλητικό και ίσως το θεωρείτε ταπεινωτικό να προσεγγίσετε το θέμα με μία νέα πιθανή σύντροφο αλλά να είστε σίγουρος ότι η αντίδρασή της θα είναι πιθανώς η έκπληξη και η κατανόηση αντί του εμπαιγμού.

Αυτό που πρέπει να επικεντρωθείτε περισσότερο, όμως, είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχετε συνευρεθεί με μια γυναίκα αυτά τα χρόνια. Αυτός ο λόγος ίσως αποτελεί κάτι που θα πρέπει να διερευνήσετε περαιτέρω με τη βοήθεια ενός ειδικού, ψυχολόγου ή σεξολόγου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα πάρετε τα εφόδια που απαιτούνται για να προσεγγίσετε τις γυναίκες, θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και θα προχωρήσετε τις σχέσεις σας στο επόμενο στάδιο της οικειότητας. Ποτέ δεν είναι αργά να ανακαλύψετε εμπειρίες που θέλετε να ζήσετε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy
Η Σκέψη της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy