Ζωή Στραβοπόδη

8 Ιουνίου 2015

Ζωή Στραβοπόδη

Ψυχοθεραπεύτρια – Οικογενειακή Σύμβουλος

Τηλ. 6972462110 E-mail: z.stravopodi@gmail.com Website: www.psychotherapy4all.gr

Η Ζωή Στραβοπόδη είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας από το Teesside University και κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διαχείριση Επικοινωνίας (London Guildhall University).

Έχει εκπαιδευτεί στο τετραετές πρόγραμμα ειδίκευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων και διαθέτει πιστοποιητικό εξειδίκευσης στην Ανάπτυξη και στο Συντονισμό Ομάδων Εκπαίδευσης Γονέων καθώς και πιστοποιητικό επιμόρφωσης στην Ψυχαναλυτική Διαδικασία από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εργάζεται ιδιωτικά ως Ψυχοθεραπεύτρια παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε άτομα, οικογένειες και ομάδες. Επίσης συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης. Το 2012 ίδρυσε και έκτοτε συντονίζει το «Σχολείο για Γονείς», ένα χώρο συνάντησης, βοήθειας και ψυχοεκπαίδευσης γονέων σε θέματα που αφορούν την υγιή ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών τους.

Διοργανώνει εκπαιδευτικά και συμβουλευτικά σεμινάρια, αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, λαμβάνει μέρος σε τηλεοπτικές ενημερωτικές εκπομπές και συντονίζει μια από τις μεγαλύτερες σε κλίμακα έρευνες για την ελληνική οικογένεια. Είναι επίσης η αρθρογράφος της στήλης ψυχολογίας «Στο Ντιβάνι Οικογενειακώς» στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Έχει συνεργαστεί με το Σύλλογο «Μαζί για το Παιδί», με το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων καθώς και με μεγάλο αριθμό Δήμων, κοινοτήτων και σχολείων.

Έχει επίσης αποκτήσει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Southampton και πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με την ψυχοθεραπεία, εργαζόταν ως επικοινωνιολόγος στη CIVITAS S.A. η οποία την εποχή εκείνη αποτελούσε τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.

Στον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει, κάνει μακρινούς περίπατους μόνη, με φίλους ή με το σκύλο της, μαγειρεύει και απολαμβάνει την παρέα της οικογένειας και των παιδιών της.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
vasi***** ****
21:49 Πέμπτη 9/02/2017
pos mporoume na antimetopisoume enan an8ropo me elafria sxizofrenia se hlikia 50 eton
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ