Μπέμερ: «Το κλειδί θα είναι πάλι η άμυνα»

«Όπως συνέβη και στο πρώτο παιχνίδι, το κλειδί θα είναι η άμυνα», επισήμανε ο Τζέι Αρ Μπέμερ εν όψει της αυριανής (9/6, 19:30, NS1) δεύτερης αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Άρη για την σειρά των πλέι οφ με «έπαθλο» την τρίτη θέση της τελικής βαθμολογίας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Μετά την χθεσινή (7/6) εντός έδρας νίκη του «Δικέφαλου» η σειρά μεταφέρεται στο «Nick Galis Hall», το οποίο, ωστόσο, θα είναι άδειο από θεατές λόγω της τιμωρίας των «κίτρινων» από τον τελευταίο αγώνα της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ. «Είναι τα πλέι οφ και ξέρεις πως είναι η κατάσταση πλέον», σχολίασε ο 35χρόνος Αμερικανός γκαρντ και εξήγησε: «Έχουμε παίξει ήδη τρεις φορές μαζί τους, μας ξέρουν και τους ξέρουμε, θα δούμε βίντεο, θα κάνουμε προπόνηση, αλλά μέσα σε 24 ώρες δεν μπορείς να δουλέψεις πολύ σε φυσική κατάσταση. Μπορείς όμως να δουλέψεις στην ψυχολογία και στο μυαλό».
«Ήταν πραγματικά μία πολύ δύσκολη νίκη για μας», παρατήρησε ο Μπρέμερ για την νίκη του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς της σειράς και σημείωσε: «Στο τέλος της τρίτης περιόδου και σε ένα τάιμ άουτ, είπαμε ότι θα πρέπει να παίξουμε με πολλή ενέργεια, σε άμυνα και επίθεση, να μπούμε δυναμικά στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τον ροή του αγώνα. Θέλαμε να μειώσουμε γρήγορα την διαφορά και αυτό ξεκίνησε από την άμυνά μας. Όταν βάλαμε και ορισμένα μεγάλα σουτ, αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να περάσουμε και μπροστά στο σκορ και να διατηρήσουμε το προβάδισμα ως το τέλος».
«Όπως συνέβη και στο πρώτο παιχνίδι, το κλειδί θα είναι η άμυνα», υπογράμμισε ο 35χρόνος Αμερικανός γκαρντ του «Δικέφαλου» και σχολίασε: «Τους περιορίσαμε στους 60 πόντους και πρέπει να συνεχίσουμε και στο δεύτερο παιχνίδι να είμαστε αφοσιωμένοι στην άμυνά μας. Σε αυτή την χρονική στιγμή της σεζόν είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια του αγώνα».
«Ένας αγώνας όμως διαρκεί 40 λεπτά και παρά το γεγονός ότι δεν είναι εύκολο να παίζεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στον ίδιο ρυθμό, πρέπει να περιορίσουμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα, να έχουμε περισσότερη ενέργεια στην επίθεση και στην άμυνα για όσο περισσότερο μπορούμε και όχι μόνο για 20-25 λεπτά», τόνισε ο Μπρέμερ για την αυριανή συνάντηση.
 

Σχετικά άρθρα