Μόνο η υπογραφή απομένει

Μόνο η υπογραφή απομένει προκειμένου να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Ρόναλντ Βάργκας. Ο διεθνής με την Εθνική Βενεζουέλας μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την “Ένωση” και χθες έγινε η τελευταία ανταλλαγή εγγράφων. 
Αυτή αφορούσε τον τρόπο με τον οποίο θα “κλειδώσει” η οψιόν για το +1 που υπάρχει στο συμβόλαιο συνεργασίας των δύο πλευρών το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017. 
Ο λόγος που έχει καθυστερήσει η επισημοποίηση του deal είναι κυρίως η διαφορά των 7.30 ωρών που υπάρχει με τη Βενεζουέλα και τη Χιλή. 
Ένα επίσης σημαντικό πρόβλημα είναι ότι ο Βάργκας είναι με την Εθνική ομάδα της χώρας του και η επικοινωνία δεν είναι καθόλου εύκολη καθώς υπάρχει καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων ενόψει του “Copa America” και η όποια συνεννόηση υπάρχει γίνεται μέσω του πατέρα του…
Στην ΑΕΚ περίμεναν την υπογραφή του Βάργκας χθες αργά το βράδυ ή στη χειρότερη των περιπτώσεων σήμερα το πρωί. Θεωρείται μάλιστα τόσο δεδομένο το deal που οι τρεις εκπρόσωποι του παίκτη αναχώρησαν χθες από την Ελλάδα. 
Να σημειώσουμε πάντως πως ο παίκτης θα περάσει πρώτα από ιατρικές εξετάσεις μετά το πέρας των υποχρεώσεών του στο “CopaAmerica” και μετά θα επισημοποιηθεί ο “γάμος”. 
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα “μέτωπα” παραμένουν ανοικτά και θα “τρέξουν” την ερχόμενη εβδομάδα, αφού ο Μιλοβάνοβιτς σήμερα θα αναχωρήσει για το Βόλο μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ.

Σχετικά άρθρα