Η… Θεσσαλονίκη για την 3η θέση

Ο Άρης απόψε (19:30, Novasports 1) υποδέχεται στο άδειο Nick Galis Hall τον ΠΑΟΚ για το game 2 της σειράς των μικρών τελικών της Basket League.
Ο δικέφαλος προηγείται στις νίκες με 1-0 μετά την επικράτηση του στην Πυλαία. Ο Άρης θέλει τη νίκη στο Αλεξάνδρειο, το οποίο θα είναι άδειο, λόγω της τιμωρίας των κίτρινων, προκειμένου να μην είναι με την πλάτη στον τοίχο και να παραμείνει ζωντανός στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης και του ευρωπαϊκού εισιτήριου στο Eurocup.
Ο ΠΑΟΚ από την άλλη μεριά βλέπει ως μία εξαιρετική ευκαιρία το γεγονός ότι ο Άρης δεν θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του και θέλει να κάνει το break ώστε να έχει 3 match ball.
Ο Δημήτρης Πρίφτης θα έχει στη διάθεση του τον Ντρου Νέιμικ ενώ εκτός μάχης παραμένουν οι Αντεγκμπόγιε και Καραθανάσης. Για τον ΠΑΟΚ ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν έχει κάποιο πρόβλημα πέρα από τα γνωστά. Ο Τζούλιαν Βον έχει τεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν και βρίσκεται στην Αμερική ενώ Χαραλαμπίδης και Κακαρούδης δεν υπολογίζονται και αυτοί. 
 

Σχετικά άρθρα