Έκλεισε Βασιλαντωνόπουλο η ΑΕΚ

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Ο 23χρονος δεξιός μπακ (ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως χαφ), μένει ελεύθερος από τον Απόλλωνα και η ΑΕΚ με αστραπιαίες κινήσεις έσπευσε να τον αποκτήσει, προκειμένου να καλύψει το κενό του Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος μέχρι το Δεκέμβριο θα είναι εκτός πλάνων.

Ο Βασιλαντωνόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Θύελλα Αιγίου, στη συνέχεια “μετακόμισε” στον Παναιγιάλειο, όπου έμεινε για τρεις σεζόν και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής. Με την ομάδα της Πάτρας έπαιξε σε 43 ματς και πέτυχε 2 τέρματα.

Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Απόλλωνα και ειδικά μετά την εξαιρετική εμφάνιση που έκανε κόντρα στην ΑΕΚ στο παιχνίδι των play off και τις εξαιρετικές πληροφορίες που συνέλλεξαν οι άνθρωποι του “δικεφάλου”, το deal έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες.

Με τη φανέλα της ομάδας της Ριζούπολης φέτος πραγματοποίησε 23 συμμετοχές. Έχει γεννηθεί στις 28/01/1992, έχει ύψος 1,78 μ. και βάρος 62 κιλά.

Σχετικά άρθρα