Απομένει το… γνήσιο της υπογραφής

Η ΑΕΚ περιμένει από… ώρα σε ώρα την υπογραφή του Ρόναλντ Βάργκας για να ανακοινώσει και τυπικά την απόκτησή του πάντα υπό την αίρεση πως θα περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις για τα επόμενα δύο συν ένα χρόνια.

Ο διεθνής με την Εθνική Βενεζουέλας μεσοεπιθετικός έχει ήδη στείλει με κούριερ το υπογεγραμμένο του συμβόλαιο στην Ελλάδα και οι άνθρωποι του “δικεφάλου” το περιμένουν με αγωνία διότι θέλουν να είναι καλυμμένοι για παν ενδεχόμενο. Άλλωστε το γνήσιο της υπογραφής είναι αυτό που πολλές φορές μπορεί να παίξει τεράστιο ρόλο στην ολοκλήρωση ενός deal.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή πάντως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη 1000% διότι όλες οι λεπτομέρειες έχουν διευθετηθεί και οι εκπρόσωποι του παίκτη έχουν ήδη αποχωρήσει από τη χώρα μας έχοντας προηγουμένως υπογράψει τα συμβόλαια συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν λίγη ώρα το ραδιόφωνο της Βενεζουέλας «La Mesa Tecnica» στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter “τιτίβισε” ότι «ο διεθνής με τη Βενεζουέλα Ρόναλντ Βάργκας υπέγραψε για δύο χρόνια με την ΑΕΚ της Αθήνας από την Ελλάδα».

Σχετικά άρθρα