Μπερμπάτοφ και Ζόνατας για φορ

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ παραμένει ένας μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του. Ο 34χρονος Βούλγαρος σέντερ φορ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στους ερυθρόλευκους και οι επαφές με τον μάνατζέρ του είναι σε πολύ καλό δρόμο, παρότι υπήρξαν διαψεύσεις για ραντεβού των δύο πλευρών στην Αθήνα. 
 
Για τον πολύπειρο Μπερμπάτοφ υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες, αλλά η περίπτωση του Ολυμπιακού δεν τον αφήνει ασυγκίνητο, καθώς θα μπορέσει να ξαναπαίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και να έχει ένα πολύ δυνατό συμβόλαιο. 
 
Ψηλά στη λίστα για επιθετικό παραμένει και ο Ζόνατας, με τον Βραζιλιάνο γκολτζή της Έλτσε να γίνεται φαβορί σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός πάρει προπονητή τον Εσκριμπά με τον οποίο ήταν μαζί στην ισπανική ομάδα.
 
Ενδιαφέρον έχει και η πρόταση που έχει δεχτεί ο Ολυμπιακός για τον Ντουβάλ Ζαπάτα της Νάπολι, με τον Κολομβιανό στράικερ να αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση. 
 
Για τον Πάτο στην Ιταλία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι ένας προορισμός του για να επιστρέψει στην Ευρώπη, ενώ για τον Καρίγιο το θέμα δεν έχει κλείσει όσο ο Ολυμπιακός δεν παίρνει αρνητική απάντηση από την Εστουντιάντες. Αλλά αυτή τη στιγμή η Ίντερ ή η Πόρτο έχουν τον πρώτο λόγο. 

Σχετικά άρθρα