Διάκριση για Ολυμπιακό

Σε διεθνή συνάντηση ιατρικού περιεχομένου για το ποδόσφαιρο μετέχει ο Ολυμπιακός.
 
Στη Βαρκελώνη βρίσκεται ο γιατρός του Ολυμπιακού Χρήστος Θέος εκπροσωπώντας την ομάδα σε διεθνή συνάντηση ιατρικών θεμάτων για το ποδόσφαιρο, με τη συμμετοχή όλων των μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης.
 
Η ενημέρωση από την πειραίκή ΠΑΕ:
 
«Ο Θρύλος έχει αλλάξει επίπεδο, μεγαλώνοντας διαρκώς και ισχυροποιώντας τη θέση του ανάμεσα στους κορυφαίους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο γιατρός της ομάδας, κ. Χρήστος Θέος, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Βαρκελώνη, όπου συμμετέχει στο UEFA Elite Club Injury Study.
 
Λίγες ημέρες μετά τη λήξη του UEFA Champions League, στο οποίο ο Ολυμπιακός συμμετέχει ενεργά εδώ και πολλά χρόνια, διεξάγεται στη Βαρκελώνη το «The annual UEFA Elite Club Injury Study (ECIS) post-season meeting». Ο κ. Θέος εκπροσωπεί επάξια τον Ολυμπιακό σε αυτό το meeting. Στέλνει τακτικά τα στατιστικά των ετήσιων τραυματισμών της ομάδας και συμμετέχει ενεργά στις εργασίες του meeting, το οποίο έχει ως στόχο τη βελτίωση των ιατρικών υπηρεσιών στο ποδόσφαιρο.
 
Οι ιατρικές ομάδες των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών συλλόγων συναντώνται φέτος στη Βαρκελώνη και, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, συζητούν για να καθορίσουν τις εξελίξεις στην πρόληψη και αντιμετώπιση των κακώσεων στο ποδόσφαιρο! Ο Θρύλος δεν θα μπορούσε να λείπει».

Σχετικά άρθρα