Το πρώτο «μαγικό χαρτάκι» στον Ολάντ!!! (video)

Ένα χρόνο πριν από το εναρκτήριο λάκτισμα στην τελική φάση του EURO 2016, τέθηκαν σε διαδικτυακή κυκλοφορία τα εισιτήρια της διοργάνωσης και ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί έγινε δεκτός στο Elysee από τον Πρόεδρο της χώρας, Φρανσουά Ολάντ!!!
Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας χάρισε μάλιστα συμβολικά το πρώτο εισιτήριο της διοργάνωσης στον επικεφαλής του γαλλικού κράτους.

Έτσι, οι φίλαθλοι μπορεί να προμηθεύονται «μαγικά χαρτάκια» από το διαδίκτυο για τη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί την επόμενη χρονιά από τις 10 Ιουνίου έως τος 10 Ιουλίου! Να θυμίσουμε ότι το EURO 2016 είναι το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί με 24 ομάδες, αντί για 16 όπως ίσχυε έως το 2012. Αυτό σημαίνει πως οι αγώνες θα είναι συνολικά 51, ενώ θα διατεθούν προς πώληση 2,5 εκατομμύρια εισιτήρια.

Σύμφωνα με έρευνα το κόστος της διοργάνωσης θα ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Από αυτά 290 εκατομμύρια θα διαθέσει το γαλλικό δημόσιο. Το υπόλοιπο κόστος βαραίνει τις τοπικές αρχές.

Σχετικά άρθρα