«Μπαμ» με Σέρινταν η Ομόνοια

Μια πολύ σημαντική κίνηση που έκανε αίσθηση στην Κύπρο προχώρησε η Ομόνοια, καθώς ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ιρλανδού επιθετικού Κίλιαν Σέρινταν, ο οποίος τα δυο τελευταία χρόνια έπαιξε με τον ΑΠΟΕΛ, κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα. Ο 26άχρονος άσος τόνισε ενθουσιασμένος από τη νέα «σελίδα» που άνοιξε στην καριέρα του. Πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και διάλεξε τον αριθμό «9».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομόνοιας αναφέρει: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου διεθνούς Ιρλανδού επιθετικού, Κίλιαν Σέρινταν. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και ενεργοποιήθηκε το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Κίλιαν Σέρινταν επέλεξε για αριθμό φανέλας το 9».

Ο Κίλιαν Σέρινταν δήλωσε στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδας: «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην Ομόνοια. Θέλω να αρχίσω άμεσα την σκληρή δουλειά, για να μπορέσω να προσφέρω στην ομάδα το καλύτερο δυνατό. Αυτή είναι η μοναδική μου σκέψη, να βοηθήσω όσο μπορώ την Ομόνοια. Αυτό είναι και το δικό μου μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. Και τώρα, ώρα για δουλειά»…

Σχετικά άρθρα