Έτοιμος για Μπερμπάτοφ ή Ζόνατας

Ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει το νέο προπονητή του και μετά θα προχωρήσει σε οριστικοποίηση συμφωνιών για τις μεταγραφές από το εξωτερικό.
 
Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία (εάν δεν την έχουν ήδη οριστικοποιήσει) με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, παρότι ο Βούλγαρος άσος δήλωσε στην πατρίδα του ότι θα είχε ως προτεραιότητα της επιστροφή του στην Αγγλία. Για τον Μπερμπάτοφ λέγεται ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει προσφορά 2 εκ.ευρώ το χρόνο και έχει αποσπάσει τη θετική απάντηση του 34χρονου στράικερ που δήλωσε ανοιχτός σε κάθε πρόταση. 
 
Μια περίπτωση που μπορεί να περάσει σε πρώτο πλάνο είναι αυτή του Βραζιλιάνου Ζόνατας της Έλτσε, σε περίπτωση που ο νέος προπονητής είναι τελικά ο Εσκριμπά και ζητήσει να έχει στον Ολυμπιακό τον πρώτο σκόρερ στην προηγούμενη ομάδα του. 
 
Η περίπτωση Καρίγιο έχει απομακρυνθεί με το μάνατζερ του παίκτη να δηλώνει ότι θα γίνει μεταγραφή σε ισπανική ή ιταλική ομάδα. Όσο δεν υπογράφει πάντως κάπου ο Καρίγιο, πάντοτε θα είναι ανοιχτή η περίπτωση να πάει στον Ολυμπιακό.
 
Οι ερυθρόλευκοι έχουν προχωρήσει πολύ την περίπτωση απόκτησης του Αντονί Μουνιέ, με τον Γάλλο εξτρέμ να είναι από τους βασικούς υποψήφιους για να αποτελέσει την πρώτη φετινή μεταγραφική ανακοίνωση των πρωταθλητών από τη διεθνή αγορά.

Σχετικά άρθρα