Δείτε πως είναι σήμερα ο γιος του Μάικλ Τζάκσον!

11 Ιουνίου 2015

Τα χρόνια πέρασαν, ο Μάικλ Τζάκσον έφυγε από τη ζωή, το μωρό μεγάλωσε κι είναι σήμερα ένας έφηβος με μακριά μαλλιά, που δεν θυμίζει τον θρυλικό πατέρα του.

Το όνομα που του είχε δώσει ο Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος πάντα υποστήριζε ότι τον έκανε με παρένθετη μητέρα ήταν Πρίγκιπας Μάικλ ο Δεύτερος, όμως ο νεαρός σήμερα κυκλοφορεί με το όνομαΜπίγκι Τζάκσον.

Η Daily Mirror ανακάλυψε και δημοσιεύει φωτογραφία από το yearbook του σχολείου του, στο οποίο άρχισε να πηγαίνει μόλις τον προηγούμενο χρόνο, καθώς μέχρι πρότινος παρακολουθούσε μαθήματα στο σπίτι. Το σχολείο του Sherman Oaks στην Καλιφόρνια είναι μάλιστα το ίδιο σχολείο στο οποίο πήγαν η Πάρις Χίλτον και η Κιμ Καρντάσιαν.

Σύμφωνα με δηλώσεις φίλων του που δημοσιεύει το Radar Online, οΜάικλ Τζάκσον θα ήταν πολύ περήφανος σήμερα για τον γιο του, Μπίγκι. «Είναι γλυκός, αστείος, συμπονετικός με τους γύρω του και πάντα έτοιμος να βοηθήσει τα πιο μικρά παιδιά». Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι ο Μπίγκι είναι το πιο ήσυχο μέλος της οικογένειας συγκριτικά με την Πάρις και τον Πρινς.

Μετά τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον το 2009, ο Μπίγκι βρίσκεται υπό την κηδεμονία της γιαγιάς του, Κάθριν.

Για το σκηνικό με το μπαλκόνι, ο Τζάκσον είχε τότε απολογηθεί, λέγοντας ότι παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό της στιγμής και δεν είχε καμία πρόθεση να θέσει σε κίνδυνο το μωρό του.

 

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Έρη ***** ****
15:52 Πέμπτη 11/06/2015
Έχω χρονια αυπνία η οποία προήλθε από παρατεταμένο στρες Έχω δοκιμάσει διαφορά σκευάσματα απο βότανα αλλά δεν με βοηθάνε Μερικές φορές παίρνω 13 Stilnox το οποίο με βοηθάει να κοιμηθώ έως 2 ώρες αλλά το επόμενο πρωί νυστάζω και κάποιες φορές μου προκαλεί εφιάλτες Επίσης μερικές φορές παίρνω 12 Lexotanil των 3 mg το οποίο επίσης δεν με βοηθάει Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ