Ομάρ: «Είμαι καλά στον Ολυμπιακό»

Ενδιαφέρον αρκετών ξένων συλλόγων έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να εξαργυρώνει έτσι την πολύ καλή πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα. 
 
Ο Ομάρ έδωσε συνέντευξη στη Νορβηγία όπου βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα. 
 
«Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν με απασχολεί και δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο». 
 
Ο Ελαμπντελαουί πρόσθεσε ότι «ήταν μια εξαιρετική σεζόν στην Ελλάδα. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα όμορφα, είχα την ευκαιρία να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ, να πάρω τον πρώτο τίτλο της καριέρας μου αλλά και στη συνέχεια το Κύπελλο. Παρότι δεν έπαιξα στον τελικό λόγω ενός τραυματισμού. Μπορούσα να αγωνιστώ, μου είπαν ότι ήταν δική μου η απόφαση, αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω. Πήρα όμως το μετάλλιό μου και αρχίζω να φτιάχνω τη συλλογή μου!»
 
Ο Ομάρ παντρεύτηκε αμέσως μετά τη λήξη της σεζόν και μίλησε για το γάμο του: «Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή εκτός από το ποδόσφαιρο. Ήταν κάτι που είχα προγραμματίσει και είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος».

Σχετικά άρθρα