Συναδινός: «Κρατήσατε ζωντανή την αδέσμευτη αθλητική δημοσιογραφία»

Η ΕΡΤ από σήμερα είναι ξανά στο αέρα. Μετά από δύο χρόνια από το «μαύρο» η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση επιστρέφει στις οθόνες μας.
Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός με αυτή την αφορμή την επαναλειτουργία της ΕΡΤ δήλωσε ότι ο ελληνικός αθλητισμός θα ξαναβρεί σύμμαχο ενώ χαιρέτησε τους αθλητικούς συντάκτες που κράτησαν ζωντανή την αδέσμευτη αθλητική δημοσιογραφία.
Αναλυτικά: 
«Χαιρετίζω την επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
Στις φιλόξενες συχνότητές της ο ελληνικός αθλητισμός θα ξαναβρεί τον σύμμαχο ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν το δικαίωμα της πλουραλιστικής ισότιμης ενημέρωσης για όλα τα αθλήματα, με ποιοτικές εκπομπές που προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και δίνουν το στίγμα για ένα διαφορετικό αθλητισμό χωρίς βία, ρατσισμό και ντόπινγκ. Αθλητικές εκπομπές ενημερωτικού και παιδαγωγικού χαρακτήρα που παρακινούν τους ανθρώπους για άθληση και ανθίστανται στην λογική της αγοραίας εμπορευματοποίησης.
Ειδικότερα χαιρετίζω τους αθλητικούς συντάκτες και τους συμπαραστάτες τους που, εδώ και δυο χρόνια μέσω της ΕRT-OPEN, κράτησαν ζωντανή την αδέσμευτη αθλητική δημοσιογραφία. Στο πρόσωπό τους βλέπουμε τους λειτουργούς της ενημέρωσης, που με κριτικό πνεύμα θα αναδεικνύουν τα προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού και θα προβάλουν τις υγιείς πρωτοβουλίες της αθλητικής κοινωνίας.
Καλώς ήρθατε σπίτι σας».

Σχετικά άρθρα