Δυσκολεύομαι να χάσω τα ανεπιθύμητα κιλά - Τι μπορώ να κάνω;

11 Ιουνίου 2015
Βερόνικα, 26 ετών ρωτά

ΕΡΩΤΗΜΑ
Γεια σας, με λένε Βερόνικα. Έχω κάποιο πρόβλημα με τα κιλά μου και δεν μπορώ να τα χάσω εδώ και πολύ καιρό. Προσπαθώ πολύ. Είμαι 26 χρονών, έχω ύψος 1,61 και ζυγίζω 85 κιλά.

Στο ερώτημα απάντησε η Άννα Παπαγεωργίου, Κλινική Διατροφολόγος  - Διαιτολόγος
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καταλαβαίνω την απογοήτευση σας, καθώς προσπαθείτε καιρό να χάσετε βάρος χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για να μπορέσω να σας συμβουλέψω ουσιαστικά θα ήθελα να γνωρίζω περισσότερα δεδομένα για το τι προσπάθειες κάνετε όλο αυτό το καιρό, ώστε να εντοπίσουμε τα πιθανά λάθη σας και που μπορείτε να εστιάσετε για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Κάποιες γενικές συμβουλές, όπως να εφαρμόζετε τακτικά γεύματα, να αποφεύγετε το έτοιμο φαγητό, να ασκείστε συστηματικά, να πίνετε αρκετό νερό και να καταναλώνετε ποικιλία τροφίμων με έμφαση στα φρούτα και τα λαχανικά είμαι σίγουρη πως τα έχετε ακούσει και μπορείτε να τα εφαρμόσετε. Για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε θα σας συμβούλευα να επισκεφτείτε από κοντά κάποιο επιστήμονα διαιτολόγο, με τον οποίο θα σχεδιάσετε ένα σωστό και κατάλληλο για εσάς πρόγραμμα διατροφής που θα σας επιτρέψει να πετύχετε τους στόχους σας. Μην απογοητεύεστε, με τη σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη θα τα καταφέρετε.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Εμεξ***** ****
00:24 Κυριακή 19/03/2017
Γεια σας Με λενε Αγγελική και ειμαι 16 ετών 57 κιλα και ύψος 160 και θελω να χασω βάρος απο τα μπούτια τι τρόφιμα δεν θα επρεπε να τρωω Κανω διατροφή οχι διαιτα Δεν τρωω άσπρο ψωμί ζυμαρικά ρύζιαναψυκτικά γλυκα Και γυμναστικη αλλα δεν εχω δει γρηγορα αποτελέσματα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ