Τόμας: «Ο πιο σημαντικός αγώνας της σειράς»

«Εδώ που φτάσαμε αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό ματς στην σειρά», υπογράμμισε ο Τόρεϊ Τόμας για την μεθαυριανή (13/6, 19:30, NS1) συνάντηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι» την τρίτη της σειράς των πλέι οφ για την 3η θέση της τελικής βαθμολογίας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
«Σίγουρα, εδώ που φτάσαμε, αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό ματς στη σειρά, υπό την έννοια ότι η ομάδα που θα κάνει το 2-1 θα χρειάζεται μόλις μία νίκη για να πάρει την τρίτη θέση», εξήγησε ο 30χρόνος Αμερικανός γκαρντ των «κίτρινων» και επισήμανε: «Ειδικά αν η ομάδα που κερδίσει είμαστε εμείς, θα έχουμε την ευκαιρία να τελειώσουμε τη σειρά στην έδρα μας».
«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς», σχολίασε ο Τόμας και τόνισε: «Ίσως πιο δύσκολο από το πρώτο της σειράς στην έδρα τους, όπου χάσαμε μεγάλη ευκαιρία για να πάρουμε το πλεονέκτημα της έδρας από τη ξεκίνημα. Εκεί, αφήσαμε τη νίκη να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια μας. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε, πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και το κυριότερο, να έχουμε διάρκεια. Όχι για 30 και 35 λεπτά, αλλά για 40. Αν το καταφέρουμε αυτό, έχουμε πιθανότητες για να κερδίσουμε».
«Ήταν πολύ σημαντικό ότι ισοφαρίσαμε, αφού μείναμε ζωντανοί και η σειρά βρίσκεται στα ίσια», παρατήρησε ο 30χρόνος Αμερικανός γκαρντ του Άρη. «Αυτή η νίκη μας έδωσε ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια, η οποία είναι δύσκολη αφού πρέπει να κάνουμε «μπρέικ» για να την κατακτήσουμε», σημείωσε ο Τόμας.
Σε ερώτηση τι πρέπει να κάνουν οι «κίτρινοι» για να μπορέσουν να φύγουν με την νίκη από το γήπεδο του ΠΑΟΚ, ο Τόμας απάντησε: «Να εκτελέσουμε σωστά, να είμαστε σκληροί στην άμυνα, όπως στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο του πρώτου αγώνα και σαφώς περισσότερο σε σχέση με το δεύτερο ματς και να κερδίσουμε τη μάχη των ριμπάουντ, κάτι που μας πλήγωσε στην εναρκτήρια αναμέτρηση της σειράς».

Σχετικά άρθρα