Στις 20/07 η εκτελεστική της FIFA…

11 Ιουνίου 2015

Από τις 20/07 θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη νέου προέδρου! H FIFA έκανε γνωστή την ημερομηνία, που θα γίνει η έκτακτη συνεδρίαση και κατ' επέκταση θα οριστεί πότε θα διενεργηθούν οι εκλογές για την προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, μετά και την παραίτηση του Σεπ Μπλάτερ, μετά από 17 χρόνια. Συγκεκριμένα, η έκτακτη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA θα διενεργηθεί στις 20 Ιουλίου επί ελβετικού εδάφους! Κατά διάρκειά της θα διαμορφωθεί η ατζέντα της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Να θυμίσουμε πως ο Ελβετός παράγοντας παρά την παραίτηση του από την προεδρία της FIFA παραμένει και τυπικά στον ηγετικό θώκο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, μέχρι τα μέλη του νέου συνεδρίου, να εκλέξουν τον αντικαταστάτη του. Με τυα μέχρι τώρα δεδομένα, οι εκλογές αναμένεται να διενεργηθούν στην Ζυρίχη το διάστημα ανάμεσα στον Δεκέμβριο του 2015 και τον Φεβρουάριο του 2016. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία, λίγες ώρες μετά την έγκριση (μη δεσμευτικού) ψηφίσματος από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με το οποίο ζητούσε άμεση αντικατάσταση του 79χρονου Ελβετού παράγοντα, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες επείγουσες μεταρρυθμίσεις στη FIFA, που έχει συγκλονιστεί από πολλές υποθέσεις διαφθοράς.
Απομένει να μάθουμε την ακριβή ημερομηνία, μετά και την έκτακτη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA, που όπως είπαμε, θα γίνει στις 20 Ιουλίου…

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ferdinand Foch
Η Σκέψη της ημέρας
Ferdinand Foch
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...