Έτοιμος ο Εσκριμπά

Ο Φραν Εσκριμπά είναι το απόλυτο φαβορί για να γίνει ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, με τις οριστικές αποφάσεις να αναμένονται μέσα στην ημέρα ή το πολύ το Σαββατοκύριακο.
 
Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Εσκριμπά που σήμερα αποδεσμεύεται και τυπικά από την Έλτσε και είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να υπογράψει στους πρωταθλητές. 
 
Εκτός από τον 50χρονο τεχνικό που ήταν για χρόνια το δεξί χέρι του Κίκε Φλόρες και την τελευταία τριετία προπονητής στην Έλτσε, ο Ολυμπιακός έχει έτοιμη και τη λύση του Ολλανδού Μάρτιν Γιολ που είναι διαθέσιμος καθώς δεν εργάζεται τον τελευταίο 1,5 χρόνο, από τότε που έφυγε από την Φούλαμ. 
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός μιλάει και για έναν ακόμη προπονητή, ίσως τον Πάκο Χέμεθ της Βαγιεκάνο, ο οποίος δύσκολα όμωςμπορεί να σπάσει το συμβόλαιό του, την ώρα που διαρκώς προτείνονται διάφοροι τεχνικοί στην πειραϊκή ΠΑΕ. 
 
Λίγη υπομονή ακόμη για να μάθουμε οριστικά εάν ο Εσκριμπά θα είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού ή αν θα αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή. Για τον Εσκριμπά στην Ισπανία λένε ότι θα πάει στον Ολυμπιακό παρά το έντονο ενδιαφέρον της Χετάφε.

Σχετικά άρθρα