Σίγουροι οι Κροάτες για Τούντορ- ΠΑΟΚ

Σε πραγματικό «θρίλερ» έχει εξελιχθεί τις τελευταίες  ώρες το θέμα του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ με τον 37χρονο Κροάτη Ιγκόρ Τούντορ που είχε διατελέσει προπονητής στην Χαιντουκ Σπλίτ, να βρίσκεται στο προσκήνιο.
Παρά τα όσα αντιφατικά και διφορούμενα έλεγαν εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ όταν ρωτήθηκαν σχετικά με τον Τούντορ και αν υπάρχει «θέμα» με τον Δικέφαλο, οι Κροάτες δείχνουν πιο σίγουροι.
Μάλιστα αργά χθες το βράδυ, Κροατικά μέσα ενημέρωσης έγραψαν πως ο Τούντορ θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ και αυτός είναι ο εκλεκτός του Φράνκ Αρνεσεν, που ήθελε να πάρει και την σχετική έγκριση από τον Ιάκωβο Αγγελίδη και τον Ιβάν Σαββίδη.
Το θέμα του Τούντορ, προεκτάθηκε ακόμη περισσότερο με αναφορές του τύπου πως ο Κροάτης ήρθε στην Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον Αρνεσεν. Πάντως για αυτό, εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ έλεγαν πως δεν είχαν ιδέα.
Οι Κροάτες δείχνουν πιο σίγουροι για την προοπτική συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Τούντορ, ενώ η διοίκηση του Δικεφάλου δεν είχε πάρει θέση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ούτε για το αν έχει έρθει ο Τούντορ στην Θεσσαλονίκη…

Σχετικά άρθρα